Μιχάλης Ρέππας: Η επιστροφή στην τηλεόραση και η νοσταλγία
Showbiz

Μιχάλης Ρέππας: Η επιστροφή στην τηλεόραση και η νοσταλγία

Σε παλιότερες συνεντεύξεις του ο Μιχάλης Ρέππας έλεγε ότι δεν τον ενδιαφέρει να κάνει πια τηλεόραση, ότι τον κούραζαν οι τόσο πιεστικοί ρυθμοί των γυρισμάτων.

Να όμως που και στο YFSF τον απολαμβάνουμε ως κριτή και ετοιμάζει και πάλι σειρά.

«Κοίτα, η ζωή τα φέρνει πάντα πολύ διαφορετικά. Κανείς δεν μπορεί να μαντέψει τι μπορεί να προκύψει. Ήμουν πάρα πολύ δειλός ως τελείως αρνητικός απέναντι στην τηλεόραση. Έχουν περάσει 25 χρόνια από το "Δις εξαμαρτείν". Αλλά τώρα, που η πόρτα του θεάτρου έκλεισε λόγω Covid, έπρεπε εγώ με τον Θανάση -και για λόγους οικονομικούς, αλλά και για λόγους ζωής- να ξεκινήσουμε τη δράση. Είμαστε δυο άνθρωποι που το να γράφουμε αποτελεί για εμάς πηγή ζωής.

Δεν μπορούμε να καθόμαστε, θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί. Θέλουμε να παράγουμε. Κι έτσι ήδη γράψαμε την τηλεοπτική version του θεατρικού μας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» για το Μega, η οποία θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Και τα 26 επεισόδια είναι έτοιμα και ξεκινάμε γυρίσματα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- τον Μάιο. Αυτός ήταν και ένας λόγος που στη διάρκεια του εγκλεισμού δεν έπεσα σε μελαγχολία γιατί αμέσως με τον Θανάση αρχίσαμε και γράφαμε το σίριαλ. Δεν στερηθήκαμε κάτι που αγαπούσαμε».

Επίσης, έχω ιδέες και για άλλα τέσσερα σίριαλ. Αλλά με επαναφέρουν οι φίλοι μου (ευτυχώς) και μου λένε "κάτσε, ρε Μιχάλη, εσύ δεν ήθελες να ακούς για τηλεόραση και τώρα θέλεις κι άλλο!". Ε, αυτή η ανάγκη μου προέκυψε στα 60. Αν μου το έλεγες 10 χρόνια πριν, θα σε έλεγα τρελό. Και τώρα ανυπομονώ να μπω ξανά στη διαδικασία των γυρισμάτων. Ξαναγάπησα την τηλεόραση».

Οσο για τις παλιές καλές μέρες, ο Μιχάλης Ρέππας δεν αρέσκεται στις παρελθοντολογίες.

«Δεν νοσταλγώ, χαίρομαι που έγιναν επιτυχίες τα έργα μας και γίνονται ακόμα, αλλά ως εκεί. Περισσότερο νοσταλγώ τις δεκαετίες του '50 που δεν ζούσα ή του ‘60 που ήμουν μικρό παιδί. Θα ήθελα, ιδανικά ας πούμε, να ζούσα στην Αμερική τη δεκαετία του '50. Αυτά μου προκαλούν νοσταλγία, οι εποχές που δεν έζησα, παρά η προσωπική μου ιστορία».

Και τώρα ποιες είναι οι προτεραιότητες του;

«Στην ηλικία μου δεν είμαι για μακροπρόθεσμα σχέδια. Έτσι κι αλλιώς, ποτέ δεν έκανα, γι' αυτό ό,τι ήρθε στην ζωή μου ήταν για μένα μια ευχάριστη έκπληξη. Προτεραιότητα σαφώς στις μέρες μας έχει η υγεία. Τίποτε άλλο», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved