Ο Τάσος Νούσιας όπως δεν τον έχεις ξαναδεί – Για τρέξιμο στο κέντρο της Αθήνας
Showbiz

Ο Τάσος Νούσιας όπως δεν τον έχεις ξαναδεί – Για τρέξιμο στο κέντρο της Αθήνας

Μετά την υπέροχη και σπάνια, να το σημειώσουμε αυτό, εμφάνιση που έκανε την έφηβη κόρη του, ο Τάσος Νούσιας απαθανατίστηκε όπως ποτέ άλλοτε!

Η καραντίνα μας έκανε ξαφνικά –εμάς τουλάχιστον γιατί ο ηθοποιός το έκανε και πριν την καραντίνα- να αγαπήσουμε στο τρέξιμο. Λίγο η ανάγκη να βγούμε από το σπίτι, λίγο να αποφορτιστούμε ψυχολογικά, λίγο η ανάγκη να μην πάρουμε κιλά λόγω της καθημερινότητας μέσα στο σπίτι και έτσι η έξοδος για τρέξιμο έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια.

Για τον Τάσο Νούσια μπορεί και όχι όμως γιατί ούτως ή άλλως είναι ένας άντρας που και fit είναι και δείχνει να αγαπάει την άσκηση. Κάπως έτσι τον «πέτυχε» και ο φωτογραφικός φακός.

Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του Mega «Έξαψη» φόρεσε τα αθλητικά του και βγήκε στο κέντρο για το τρέξιμο του. Και πράγματι, έτσι τον βλέπουμε για πρώτη φορά κι αυτό που παρατηρούμε είναι πως ο ηθοποιός διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Είναι ίσως και μια συνήθεια που τον κάνει να ξεφεύγει λίγο από το βάρος της καθημερινότητας. Εξάλλου και ο ίδιος έχει δηλώσει πως: «πάντα στο τέλος της ημέρας σκέφτομαι τι συνέβη. Και παίρνω και την ευθύνη μου. Κοιτάω να δω ποιο είναι το δικό μου μερίδιο ευθύνης, πού υπήρξα εγώ άδικος και φυσικά αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω. Το ταγκό θέλει δύο, δεν μπορεί να φταίει μόνο ο ένας. Κάνω τα δικά μου δικαστήρια».

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ο Τάσος Νούσιας «κρατά» ένας από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην Έξαψη και νιώθει ιδιαίτερα ευτυχής για αυτή την συνεργασία.

«Όλα συνηγορούσαν στο ότι μπορούσαμε να κάνου­με μια πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι σιγά σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας γιατί αρχί­σαμε αργά τα γυρίσματα, οπότε πιεστήκα­με χρονικά. Επίσης, η σειρά προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, από δύο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Χαίρο­μαι γιατί έχει αρχίσει και συνδέεται το κοι­νό με το σίριαλ. Το παρακολουθεί αρκετός κόσμος. Έχουμε μια καθαρή αφήγηση και καλά βλέμματα», έχει πει.

Δες τον στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved