Λιάγκας: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε on air για το νέο σπίτι της Μενεγάκη
Showbiz

Λιάγκας: Δεν φαντάζεστε τι αποκάλυψε on air για το νέο σπίτι της Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη αγόρασε με τον σύζυγό της, Μάκη Πατζόπουλο, πριν από λίγο καιρό ένα σπίτι στο κέντρο της Κηφισιάς και ο Λιάγκας προέβη σε μία αποκάλυψη στον αέρα του Πρωινού! 

Η παρουσιάστρια επιβλέπει καθημερινά τις εργασίες που γίνονται στο νέο της σπίτι.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα θα είναι έτοιμο σε λιγότερο από 2 μήνες και μάλιστα πριν από μερικές εβδομάδες ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει την παρουσιάστρια με το σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.

Σήμερα λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πατζόπουλος θα αφήσουν το σπίτι τους στα Μελίσσια και θα μετακομίσουν σε αυτό της Κηφισιάς, όταν οι εργασίες ολοκληρωθούν…

Και δεν έμεινε μόνο σ’ αυτή την αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας… Ανέφερε ότι το ζευγάρι θα μείνει στο νέο σπίτι με τα τρία κορίτσια, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα.

Ενώ, ο Άγγελος θα φύγει στο εξωτερικό και τελικά δεν θα πάει για σπουδές στην Αμερική αλλά στη Μεγάλη Βρετανία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό αλλά και την gallery με την Ελένη να επιβλέπει τις εργασίες, εάν δεν τις έχετε δει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved