Σία Κοσιώνη: Αδυνάτισε πολύ! Την είδαμε με τζιν παντελόνι και ζηλέψαμε την εμφάνισή της
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Αδυνάτισε πολύ! Την είδαμε με τζιν παντελόνι και ζηλέψαμε την εμφάνισή της

Νέα έξοδος για τη Σία Κοσιώνη παρέα με τον γιο της, Δήμο.

Μπορεί να έχει στα χέρια της το βαρύ «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όμως μακριά από τις υποχρεώσεις της η παρουσιάστρια είναι μια τρυφερή μαμά και αφιερώνει τον ελεύθερο της χρόνο σε όμορφες στιγμές με τον γιο της.

Και αυτή τη φορά δεν την θαυμάσαμε μόνο ως μαμά αλλά και ως γυναίκα.

Από το καλοκαίρι η παρουσιάστρια είχε μπει σε πρόγραμμα διατροφής προκειμένου να χάσει εκείνα τα περιττά κιλάκια που την ενοχλούσαν.

Και μπορεί σε τέτοιου είδους εξόδους της με το παιδί να τη βλέπουμε συνήθως με φόρμες όμως αυτή τη φορά μας έκανε την έκπληξη και την φόρεσε ένα στιλάτο τζιν παντελόνι.

Μέσα από αυτή την εμφάνιση, διαπιστώσαμε πως η διατροφή της έχει αποδώσει. Εξάλλου για όλες εμάς εκτός από τη ζυγαριά, «οδηγός» για να καταλάβουμε αν έχουμε αδυνατίσει ή όχι είναι ένα από τα αγαπημένα μας τζιν.

Και η Σία Κοσιώνη όχι μόνο κατάφερε να ξαναφορέσει το λατρεμένο της παντελόνι αλλά το απογείωσε με το συνδυασμό που έκανε.

Επέλεξε να το συνδυάσει με κλασσικό λευκό t-shirt και δερμάτινο jacket ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρα sneakers.

Έκανε με λίγα λόγια την τέλεια casual εμφάνιση.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, δεν έπαψε στιγμή να παίζει με τον μικρό Δήμο απολαμβάνοντας το κάθε λεπτό μαζί του.

Κι επειδή σίγουρα θα αναρωτηθείς ποια είναι τα μυστικά της διατροφής της.

Το «κλειδί» βρίσκεται στο γεγονός ότι δεν απέκλεισε καμία ομάδα τροφών από τα γεύματά της, τρώγοντας γαλακτοκομικά, φρούτα, λαχανικά και κρέας σε ίσες ποσότητες.

Περιόρισε το άμυλο και τη ζάχαρη, φρόντισε να πίνει πολύ νερό και αύξησε τα γεύματά της σε περισσότερα κατά τη διάρκεια της ημέρας ώστε να κρατάει ενεργοποιημένο τον οργανισμό της.

Δες την στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved