Showbiz

Jason Derulo - Jena Frumes: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Jason Derulo - Jena Frumes: Το ζευγάρι θα αποκτήσει τον καρπό του έρωτά του. O δημοφιλής τραγουδιστής φρόντισε για τα πάντα, διοργανώνοντας ένα φαντασμαγορικό πάρτι με το οποίο και ανακοίνωσε το φύλο του μωρού!

Μπορεί να έχει γνωρίσει μεγάλη δημοσιότητα στις νεότερες γενιές, η εμφάνισή του όμως στο πάρτι ένωσης για το Survivor 4 τον έκανε να ξεχωριστό και στα μάτια των μεγαλύτερων τηλεθεατών.

Ο Jason Derulo διανύει σίγουρα μία από τις πιο όμορφες φάσεις της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής του πορείας. Και η αλήθεια είναι πως οι αναρτήσεις του στα social media αποτελούν και τη μεγάλη απόδειξη για την επιρροή που ασκεί στους followers του αλλά και τον θαυμασμό που δέχεται από εκείνους.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως μόνο το προφίλ του στο instagram μετρά περισσότερους από 7,5 εκατομμύρια followers.

Ο Jason Derulo εδώ και αρκετούς μήνες είναι ζευγάρι με την εντυπωσιακή Jena Frumes. Το ζευγάρι μάλιστα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει σχετικά νωρίς τη σχέση του, ενώ η είδηση για την εγκυμοσύνη της Jena έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου.

Το ζευγάρι θα αποκτήσει τον καρπό του έρωτά του. Μάλιστα ο Jason Derulo φρόντισε για τα πάντα, διοργανώνοντας ένα φαντασμαγορικό πάρτι με το οποίο και ανακοίνωσε το φύλο του μωρού που περιμένουν.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved