Παναγιώτης Βασιλάκος: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Σία και τον πατέρα της για το δώρο που του έκαναν!
Showbiz

Παναγιώτης Βασιλάκος: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στη Σία και τον πατέρα της για το δώρο που του έκαναν!

Μπορεί την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού The Bachelor να την κέρδισε η όμορφη Νικολέτα όμως δεν είναι η μόνη που είχε έρθει κοντά του. 

Ο γοητευτικός Bachelor δηλώνει ερωτευμένος με τη Νικολέτα και απολαμβάνουν μαζί μία πολύ τρυφερή σχέση όμως αυτό δεν φαίνεται να στέκεται εμπόδιο στη φιλία του Παναγιώτη με άλλες κοπέλες, πρώην παίκτριες του Reality παιχνιδιού.

Όπως είναι η Σία Βοσκανίδου. Η εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή παρόλο που στεναχωρήθηκε επειδή δεν την επέλεξε ο Παναγιώτης ως εκλεκτή της καρδιάς του, θέλησε να διατηρήσει μαζί του σχέσεις μιας και όπως έχει δηλώσει τον σέβεται και τον εκτιμά πολύ ως άνθρωπο.

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει αρκετοί μήνες από το τέλος του the bachelor Σία και Παναγιώτης επικοινωνούν συχνά και μάλιστα εκείνη πρόσφατα του έστειλε και ένα δώρο.

Μάλιστα το δώρο δεν ήταν μόνο από την ίδια αλλά και από τον πατέρα της.

Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Παναγιώτης Βασιλάκος στην ανάρτηση που έκανε, θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του για αυτό το δώρο με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Πρόκειται για έναν πίνακα που απεικονίζει ένα χέρι που κρατάει ένα τριαντάφυλλο.

«Σία Βοσκανίδου σε ευχαριστώ πάρα πολύ εσένα και τον μπαμπάκα σου για το όμορφο δώρο», έγραψε ο Παναγιώτης ανεβάζοντας το δώρο της Σίας και του μπαμπά της, με τον ίδιο να δείχνει πραγματικά ευγνώμων αλλά και πολύ χαρούμενος γι' αυτή την κίνηση.

Δείτε το δώρο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved