Νικολέτα Ράλλη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και τα πλάνα του γάμου της
Showbiz

Νικολέτα Ράλλη: Τα κιλά της εγκυμοσύνης και τα πλάνα του γάμου της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Νικολέτα Ράλλη.

Η εγκυμοσύνη της, που προέκυψε τρεις μήνες πριν συμπληρώσει ένα χρόνο σχέσης με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο, έφερε στη ζωή τους την κόρη τους, Σοφία, που σήμερα είναι 9 μηνών.

Η Νικολέτα Ράλλη μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της περιγράφει τη νέα της πραγματικότητα ως μαμάς, αποκαλύπτει τα σχέδια γάμου και βάφτισης που ετοιμάζει ενώ μιλά και για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Σε κούρασε ποτέ ψυχολογικά ο συνδυασμός lockdown και μητρότητας;
«Αυτό το διάστημα που απέχω από την τηλεόραση, έχω την τύχη να δουλεύω από απόσταση μέσω Zoom meetings πρόκειται για το blog μου στο queen.gr είτε για τις συνεργασίες μου, και τη δυνατότητα να τα συνδυάζω όλα αυτά με το μεγάλωμα της κόρης μου. Θα έλεγα όμως ότι λόγω της καραντίνας με πίεσε ψυχολογικά το ότι ήμουν συνεχώς μέσα στο σπίτι, κάτι που γινόταν πολύ σιγά και σταδιακά, σε βαθμό που δεν το αντιλήφθηκα από την αρχή. Είμαι πολύ κοινωνικός άνθρωπος και το γεγονός ότι τον τελευταίο χρόνο δεν συναναστρέφομαι κόσμο και όλα είναι κλειστά μου στοίχισε. Ευτυχώς που πλέον έχω γνωρίσει τη Φένια (σ.σ. Τσιφτσάκη), τη γυμνάστρια μου, και έχω έναν καλό λόγο να βγαίνω από το σπίτι, για να γυμνάζομαι, να ξεφεύγω και να αφιερώνω έστω και μία ώρα αποκλειστικά στον εαυτό μου».

Έχεις μεγαλώσει σε μια μεγάλη οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδια σου να χαρίσεις στη Σοφία αδερφάκι;
«Όταν διανύεις τους πρώτους μήνες με το μωρό, το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή. Τώρα που έχει μεσολαβήσει ένα διάστημα και η Σοφία είναι 9 μηνών, δεν σου κρύβω ότι έχει περάσει ως σκέψη από το μυαλό μου καθώς είμαστε πολύ αγαπημένοι με τα αδέρφια μου και θα ήθελα να βιώσει και η κόρη μου αυτό το δέσιμο. Στην παρούσα φάση, σίγουρα δεν είναι προτεραιότητα μας με τον Μιχάλη, δεν είμαστε όμως αρνητικοί».


Σχεδιάζετε να παντρευτείτε ή να βαφτίσετε την κόρη σας μέσα στο 2021; «Αυτή την περίοδο κανονίζω τη βάφτιση της μικρής, που θα γίνει φέτος το καλοκαίρι. Ευτυχώς, έχει αναλάβει τα πάντα η φίλη μου η Πέγκυ, που είναι planner και έχει λύσεις για όλα. Όσον αφορά το γάμο, τον θέλω πιο πολύ για να ντυθώ νύφη, να βάλω ένα ωραίο νυφικό, και να γιορτάσουμε με τους φίλους μας. Δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου, κυρίως λόγω του κορονοϊού. Ένας ακόμα λόγος που τον καθυστερώ είναι γιατί θέλω να έχω καταφέρει να χάσω όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να έχει επανέλθει η σιλουέτα μου»

Πήρες πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη; «Πήρα σχεδόν τριάντα κιλά, και μάλιστα τα περισσότερα στην αρχή. Δεν το κατάλαβα τότε, νόμιζα ότι είχα βαρύνει λόγω της κύησης. Με απασχολεί το να επανέλθει το σώμα μου, όχι όμως εμμονικά. Ξέρω ότι με σκληρή προσπάθεια, αργά και σταθερά, θα τα καταφέρω», εξομολογείται στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved