Μαίρη Μάτσα: Συγκλονίζουν τα μηνύματα για την συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη
Showbiz

Μαίρη Μάτσα: Συγκλονίζουν τα μηνύματα για την συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη

Καλημέρα Ελλάδα: Συνεργάτιδα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη ήταν η γυναίκα-οδηγός που έχασε τη ζωή της στην άσφαλτο τα ξημερώματα στη Μεσογείων.

Συντετριμμένος ο παρουσιαστής και με τρεμάμενη φωνή μίλησε για την Μαίρη Μάτσα λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η τραγική είδηση.

«Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι… Πήραμε τηλέφωνο, είδαμε ότι δεν απαντούσε, κινητοποιηθήκαμε, πήγαμε εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, στη συνέχεια πήγαμε στο ΚΑΤ και το Μαράκι, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης στον «αέρα» της εκπομπής του.

Λίγο πριν ανακοινώσει τη δυσάρεστη είδηση, υπήρξε ζωντανή σύνδεση στο σημείο που έγινε το τροχαίο, καθώς βρέθηκε εκεί ο ρεπόρτερ Λαζος Μαντικος, ωστόσο- όπως φαίνεται- στις 7 το πρωί δεν γνώριζαν και οι ίδιοι ότι πρόκειται για εργαζόμενη στον ΑΝΤ1.

Το τροχαίο έγινε στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά.

Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός. Στο κλείσιμο της εκπομπής του ο Γιώργος Παπαδάκης λύγισε.

«Όλοι εμείς, θέλουμε με τον δικό μας τρόπο να αποχαιρετήσουμε αυτό το γλυκό κορίτσι. Σήμερα τα ξημερώματα, η Μαίρη Μάτσα ερχόταν στη δουλειά της. Το Μαράκι μας έπεσε θύμα τροχαίου. Για μας, αυτή η θέση της πίσω από την κάμερα 3, δεν θα παραμείνει κενή γιατί υποχρεωτικά θα πρέπει να υπάρχει ένας συνάδελφός μας που θα καλύπτει τη δουλειά που έκανε εκείνη, αλλά… Μαιρούλα μου, εκεί στον Παράδεισο που είσαι -γιατί στον Παράδεισο θα πας- θέλω να σου πω ότι δεν πρόκειται να σε ξεχάσουμε ποτέ. Καλό ταξίδι Μαρία», είπε αποχωρώντας από το πλατό.

Το facebook έχει γεμίσει μηνύματα για την αδικοχαμένη εικονολήπτρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved