Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Ο "Σιωπηλός Δρόμος" δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει»
Showbiz

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: «Ο "Σιωπηλός Δρόμος" δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει»

Χριστίνα Χειλά - Φαμέλη: Η γνωστή ηθοποιός πέρασε σε αποκαλύψεις για τον ρόλο της στη νέα δραματική σειρά του Mega.

Γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες, ενώ πλέον βρίσκεται στο Mega και στη νέα δραματική σειρά, Σιωπηλός Δρόμος. Η Χριστίνα Φαμέλη, μίλησε για τη νέα της συνεργασία, αλλά και για την πολλά υποσχόμενη σειρά, η οποία κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, από την προβολή του πρώτου τρέιλερ...

Πίσω από αυτή τη δουλειά κρύβονται εξαιρετικοί συντελεστές. Είναι το μυστικό της επιτυχίας;

Η σειρά αυτή συνδυάζει πολλά στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία. Από τη μία το συγγραφικό δίδυμο -Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος ΚαλκόΒαλης- που βρέθηκε στην επικαιρότητα και αγαπήθηκε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες», από την άλλη ο σκηνοθέτης μας Βαρδής Μαρινάκης και ένα συνεργείο κινηματογραφιστών. Οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτή τη δουλειά επιθυμούν ένα αποτέλεσμα που να θυμίζει κινηματογράφο, οπότε θα είναι σίγουρα ξεχωριστό. Να σημειώσω ότι μουσικοσυνθέτης είναι Θοδωρής Ρέγκλης, που «έντυσε» μου­σικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα», π οποία απέσπασε 4 βραβεία Οσκαρ το 2020.

Οπότε αυτό που θα δούμε θα έχει κινηματογραφική αισθη­τική, θα διαφοροποιείται από αυτά που Βλέπουμε συνήθως στην ΤV;

Ακριβώς, έχω την αίσθηση ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Και οι ρυθμοί της σειράς είναι κινηματογρα­φικοί, δεν μας κυνηγά ο χρόνος όπως συμβαίνει συνήθως στην ΤΥ, όλα γίνονται όπως πρέπει, με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Θα μας φέρει στο μυαλό εικόνες Netflix;

Το Netflix, που φέρνουμε συχνά ως παράδειγμα, έχει εξαιρετικές παραγωγές αλλά και κάποιες μέτριες, θεωρώ ότι ο «Σιωπηλός δρόμος» είναι μία σειρά που θα μπορούσε να ταξιδέψει στο εξωτερικό!

Το ότι πρόκειται για μίνι σειρά είναι επίσης ένα στοιχείο που κάνει τη διαφορά για την ελληνική τηλεόραση;

Στην ελληνική τηλεόραση όποτε βλέπουμε μίνι σειρές, τις Βλέπουμε γιατί δεν πάνε καλά και κόβονται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν επιλογή να γίνουν 13 επεισόδια. Αυτές οι σειρές έχουν το προνόμιο να μην πλατειάζουν, να κρατούν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.


Ποια ηρωίδα θα υποδυθείς; Θα είμαι η Ελπίδα, η συνοδός των παιδιών στο σχολικό λεωφορείο που βιώνει μαζί τους όλη τη φάση της απαγωγής, θα είμαι δίπλα στα παιδιά από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι μία γυναίκα που περνά από ψυχολογικές διακυμάνσεις, προσπαθεί να στηρίξει τα παιδιά αλλά μέσα της και η ίδια φοβάται.

Πηγή: ΤΥΠΟΣtv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved