Σμαράγδα Καρύδη: Συγκλονίζει περιγράφοντας την περιπέτειά της με τον κορονοϊό
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Συγκλονίζει περιγράφοντας την περιπέτειά της με τον κορονοϊό

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» φιλοξενήθηκε η Σμαράγδα Καρύδη το πρωί της Πέμπτης (1-04) λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Celebrity Game Night. Η ηθοποιός πολύ καλά πλέον στην υγεία της μίλησε για την περιπέτεια της με τον κορονοϊό.

Η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 26/2, όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς το κανάλι προχώρησε σε αλλαγή προγράμματος και η πρεμιέρα της εκπομπής «Celebrity Game Night» αναβλήθηκε καθώς η παρουσιάστρια και ηθοποιός, Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την περιπέτειά της, βρέθηκε στην εκπομπή με αφορμή την πρεμιέρα της και συγκλόνισε περιγράφοντας τα όσα βίωσε με τον ιό.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν κόλλησα κορονοϊό. Περιμένω τώρα να δω τα αντισώματά μου», είπε και συνέχισε: «Πρόσεχα πάρα πολύ αλλά φανταστείτε πόσο κολλάει. Φοβήθηκα πολύ, ψέματα να πω; Ήξερα ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μου, επειδή είμαι γυναίκα, επειδή δεν έχω υποκείμενα νοσήματα, δεν καπνίζω… την έβδομη, όγδοη μέρα γυρίζει. Δεν κοιμόμουν και δεν έτρωγα, έχασα τρία κιλά γιατί δεν πεινούσα», είπε και συνέχισε:

«Το έμαθα στο δεύτερο τεστ γιατί το πρώτο βγήκε αρνητικό και μετά περνάνε άλλες δυο ημέρες, ξαναέκανε και βγήκε θετικό. Άρχισα τα τηλέφωνα για να δω με ποιους είχα έρθει σε επαφή. Ευτυχώς δεν κόλλησα κανέναν. Τους πήρα όλους έναν έναν και ευτυχώς… Ο Θοδωρής όταν το έμαθε φοβήθηκε και φυγαδεύτηκε εγκαίρως. Αφού έγινα καλά, ένιωθα κούραση, μια κόπωση, δεν είναι εύκολο να βγεις και να αρχίσει να τρέχεις», είπε η ηθοποιός.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μάλιστα πριν την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση μετά την περιπέτειά της είχε αποκαλύψει:

«Είχα γίνει λίγο υστερική, δεν σου κρύβω -κι έτσι συνεχίζω. Δεν πάω πουθενά χωρίς μάσκα και αντισηπτικά, πλένομαι συνέχεια και παλαιότερα, όταν τρώγαμε έξω, έλεγα ευγενικά στα γκαρσόνια να βάζουν σωστά τις μάσκες τους, να μη με πλησιάζουν παρουσιάζοντάς μου το όποιο πιάτο τρώω. Ξέρω τι έχω παραγγείλει και δεν θέλω σταγονίδια! Όχι άλλα σταγονίδια (γελά). Ναι, ναι, έχω αποτρελαθεί, αλλά νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε όλοι και να προσέχουμε όσο περισσότερο γίνεται και για εμάς και για τους δικούς μας ανθρώπους.»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved