Θέμης Αδαμανίτδης: «Ευτυχώς που δεν απέκτησα κόρη»
Showbiz

Θέμης Αδαμανίτδης: «Ευτυχώς που δεν απέκτησα κόρη»

Θέμης Αδαμανίτδης: Ο γνωστός τραγουδιστής, δε μια διαφορετική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τους γιους του, ενώ εξήγησε τον λόγο που δεν θα ήθελε να έχει αποκτήσει και μια κόρη...

Για τα επαγγελματικά και προσωπικά του σχέδια, μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής, μετρά πλέον δεκαετίες καριέρας, αποφεύγοντας να απασχολεί τα media με λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή...

Κυκλοφόρησες πρόσφατα το νέο σου τραγούδι με τίτλο Αυτό το λίγο. Μάλιστα στο βιντεοκλίπ εμφανίζεται και ο μικρότερος γιος σου.

Ναι, μαζί κάναμε και τη φωτογράφιση για το περιοδικό σας. Ο μικρός μου γιος είναι 10 χρόνων. Θεμιστοκλής και αυτός. Είναι ο Θέμης junior.

Πόσα παιδιά έχεις;

Έχω κάνει πέντε αγόρια από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Αλλά τα παιδιά είναι χαρά. Ευτυχία. Ευλογία.

Θα ήθελες να έχεις και μία κόρη;

Όχι! Ευτυχώς που δεν απέκτησα κόρη γιατί είχα μια έννοια μην κακοπέσει.

Και πόσους γάμους έχεις κάνει;

Έναν γάμο έχω κάνει, με τον οποίον είμαι σε διάσταση. Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να είναι μαζί αυτό και μόνο λέει πολλά. Δηλαδή ο γάμος τι, θα ολοκληρώσει τη σχέση τους; Ή θα βοηθήσει στο να ζήσουν καλύτερα; Είναι πώς αισθάνεται ο καθένας μέσα του και πόσο ειλικρινής είναι με τον άνθρωπό του.

Ποιες γυναίκες σού τραβούσαν ανέκαθεν το ενδιαφέρον;

Πάντα ήθελα να έχω συναισθήματα για να είμαι σε μια σχέση, δεν έβλεπα μόνο μια εμφάνιση. Ούτε μπορώ να πω ότι στη ζωή μου είχα τις αμέτρητες σχέσεις. Μη θεωρηθεί ότι ήμουν και γυναικάς. Με γοήτευαν άλλα στοιχεία, όπως ο χαρακτήρας και η εξυπνάδα. Από την άλλη, ξέρω ότι και εγώ είμαι κάπως δύσκολος σύντροφος. Μπορεί να χαλαστώ από μια μικρή κίνηση που δεν έχει μέσα ειλικρίνεια και αλήθεια. Δεν μου αρέσει το προσποιητό.

Πηγή: ΟΚ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved