Παπαγεωργίου: Το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Δανάη του και η συμφωνία που έχουν κάνει
Showbiz

Παπαγεωργίου: Το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Δανάη του και η συμφωνία που έχουν κάνει

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ζωή στο εξωτερικό, η επιστροφή στην Ελλάδα και η συμφωνία με τη σύντροφό του, Δανάη Μιχαλάκη...

Για την επαγγελματική του πορεία μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο οποίος εκτός από την καριέρα του στην υποκριτική, έχει και τη δική του μπάντα "Polkar" όπου και μπορεί να εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του. Ο γνωστός καλλιτέχνης παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη, όπου και αναφέρθηκε στην σύντροφό του...

Αν έπρεπε να διαλέξεις να κάνεις περιοδεία με τους Ρolkar το καλοκαίρι ή να παίξεις στο θέατρο, τι θα έκανες;

Κατ' αρχάς, αν όλα πάνε καλά, θα κάνω και τα δύο. Θα είμαι σε μια παράσταση στο Φεστιβάλ Αθηνών, τον «Αίαντα», που θα κάνουμε μαζί με τον Σίμο Κοκάλα. Δηλαδή ο Σίμος θα σκηνοθετήσει κι εγώ θα παίζω στην παράσταση μαζί με πολύ ωραίους συναδέλφους. Ακόμη, θα τρέξω τον «Αρίστο», που είναι σκηνοθεσία μου, σε κάποιες παραστάσεις επιλεγμένες σε άλλες πόλεις και παράλληλα θα κάνω κάποιες συναυλίες με τους Ρolkar και στην Αθήνα και στην Περιφέρεια. Θέλω να σου πω ότι θεωρητικά θα κάνω όλη την τριπλέτα με την οποία ασχολούμαι.

Θα πήγαινες έξω να δουλέψεις; Οχι. Μου αρέσει πολύ να εκφράζομαι στη γλώσσα μου. Νιώθω ότι δεν μπορώ να εκφραστώ σε άλλη γλώσσα. Τραγουδάω σε ελληνικό στίχο, γιατί μου αρέσει το ηώς εκφράζομαι με τον ελληνικό στίχο. Έχω γράψει και κάποια τραγούδια αγγλόφωνα, αλλά δεν είναι το ίδιο. Νιώθω ότι τα πράγματα περνάνε από ένα φίλτρο. Αντίστοιχα νιώθω ότι στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πολύ κομβικά και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή, αν αξίζει πάνω σε ένα τραπέζι να ακουμπάς ένα λουλούδι, είναι στην Ελλάδα. Ποτέ δεν είχα τη φιλοδοξία να πάω στην Αμερική, να κυνηγήσω κάποια καριέρα εκεί. Θέλω σαν τρελός να γυρίσω όλο τον κόσμο. Αλλά προτιμώ να το κάνω ως τουρίστας.

Επειδή τραγουδάτε κι εσύ και η Δανάη, μήπως σας δούμε καμιά φορά μαζί σε μιούζικαλ;

Δεν θα είχαμε πρόβλημα να δουλέψουμε μαζί, το έχουμε πει αυτό. Θα μας άρεσε, πιστεύω. Ξέρω ότι δεν θα θέλαμε -και το έχουμε συμφωνήσει- να μπούμε ποτέ σε μια σχέση ηθοποιού - σκηνοθέτη, γιατί νομίζω ότι αυτή είναι μια συνδιαλλαγή ρόλων που θα κουβαλάγαμε μετά και στο σπίτι. Και δεν θα μου άρεσε αυτό, να μπλέκονται δηλαδή οι ρόλοι.

Πηγή: GALA

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved