Σοφία Καρβέλα όπως Sarah Jessica Parker! Δες τι ζήλεψε από τη διάσημη ηθοποιό
Showbiz

Σοφία Καρβέλα όπως Sarah Jessica Parker! Δες τι ζήλεψε από τη διάσημη ηθοποιό

Τι σχέση μπορεί να έχει η Σοφία Καρβέλα με την Sarah Jessica Parker;

Εκτός από την μεγάλη της αγάπη για τη μόδα και ιδίως για ό, τι γίνεται τάση, η Sarah Jessica Parker φαίνεται πως αποτελεί πηγή έμπνευσης για την Σοφία Καρβέλα.

Εσύ έχεις φορέσει ποτέ γόβες με αθλητική φόρμα; Κι όμως οι δυο γυναίκες το έκαναν και μπορεί να σου ακούγεται αταίριαστο όμως είναι η νέα τάση της μόδας και δεν θα αργήσεις να το δεις και γύρω σου.

Πώς πλέον συνδυάζεις ένα πλεκτό με σακάκι ή ένα φόρεμα με τζιν jacket; Ε… κάπως έτσι όλα γίνονται μόδα.

Αν κάνες μια βόλτα στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει η Σοφία Καρβέλα θα παρατηρήσεις πως είναι γεμάτο με φωτογραφίες που εστιάζει κανείς στα σύνολα που επιλέγει.

Η Σοφία έχει ένα ιδιαίτερο look. Της αρέσεις τα ανδρόγυνα σύνολα, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως δεν θα φορέσει κι ένα ωραίο φόρεμα συνδυασμένο με σικ ψηλοτάκουνα παπούτσια. Από την άλλη η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει έναν εθισμό κι αυτός δεν είναι άλλος από τα δεκάδες ζευγάρια παπούτσια που έχει στην παπουτσοθήκη της.

Τι πιο απλό λοιπόν από το να τη δεις να φοράει τα πιο περίεργα αλλά πάντα με στιλ παπούτσια. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά. Επέλεξε ένα ζευγάρι μαύρα γοβάκια τα οποία και συνδύασε με μια φόρμα που έχει ιδιαίτερο στιλ.

Αυτό ακριβώς έκανε όμως και η δικιά μας Σοφία. Φόρεσε ένα λευκό ζευγάρι pee-tow με γκρι φόρμα, πόζαρε και μας έκανε να ξανασκεφτούμε αυτόν τον αναπάντεχο συνδυασμό.

«Τζόκινγκ στην αίθουσα συνεδριάσεων», σημείωσε στη λεζάντα και εξήγησε το γιατί. Ωραίο ή όχι, αυτό είναι στη διάθεση της κάθε μια από εμάς, σίγουρα είναι έξω από κάθε κλασσική επιλογή και αν δεν το δοκιμάσουμε απλά δεν ξέρουμε!

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Δες τις στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved