Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά ανθρώπους που θαυμάζω»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά ανθρώπους που θαυμάζω»

H Kατερίνα Στικούδη κερδίζει τις εντυπώσεις με τις μεταμορφώσεις της στη σκηνή του «Υour Face Sounds Familiar- All Star» στον ΑΝΤ1.

Η ίδια μίλησε για το πώς αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση, τι κερδίζει από αυτό το show, ενώ αποκάλυψε αν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Πώς αποφάσισες να δεχτείς την πρόταση και να συμμετάσχεις στο «Υour Face Sounds Familiar- All Star»;

Όταν μου έγινε η πρόταση, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα ναι, γιατί είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα με τόσους ταλαντούχους καλλιτέχνες! Πέρασα τόσο ωραία πριν από περίπου δύο χρόνια σε αυτό το πρότζεκτ, που χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως θα ξαναγίνει. Επίσης, η αλήθεια είναι πως λόγω της πανδημίας δεν ξέρω πότε θα έχω την ευκαιρία να κάνω συναυλίες, να τραγουδήσω και να μοιραστώ με τον κόσμο τα τραγούδια μου. Οπότε μέσα από το «Υour Face Sounds Familiar» εκφράζομαι και είναι μία διέξοδος καλλιτεχνικά.

Τι κερδίζεις ως Κατερίνα από αυτό το σόου;

Κερδίζω εμπειρίες, μα πάνω απ' όλα κερδίζω γνώση με στόχο να γίνομαι καλύτερη κάθε μέρα που περνάει, όχι μόνο στα επαγγελματικά, αλλά και ως άνθρωπος. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου. Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, έχουμε όλοι μας υποχρέωση να μη σκεφτόμαστε μόνο τα δικά μας προβλήματα, αλλά και των διπλανών μας, που ίσως είναι μεγαλύτερα. Τα έσοδα της νίκης μου στο δεύτερο επεισόδιο πήγαν στα Παιδικά Χωριά SOS και χαίρομαι πολύ που μπορώ να προσφέρω και να στηρίξω με αυτόν τον τρόπο τον συγκεκριμένο οργανισμό!

Ποιος είναι ο στόχος σου μέσα από τη συμμετοχή σου;

Ο στόχος μου μέσα από τη συμμετοχή μου είναι να παρουσιάζω κάθε φορά τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε ρόλο και σε κάθε κίνηση που μου τυχαίνει. Είμαι εργασιομανής και αρκετά τελειομανής, μπορώ να πω. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, λέει η μητέρα μου, που είναι εκπαιδευτικός. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θέλω να κάνω πράγματα που είναι κόντρα και δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μου ταυτότητα στη μουσική.

Υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους;

Δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά ανθρώπους που θαυμάζω. Όλοι μας συμμετέχουμε στο σόου για δεύτερη φορά, οπότε είμαστε πιο χαλαροί με όλα... και με τις βαθμολογίες και με τις κριτικές. Στόχος μας είναι να περάσουμε καλά και εμείς και ο κόσμος που μας βλέπει από το σπίτι, που το έχει τόσο πολλή ανάγκη, ειδικά αυτή την εποχή. Ποιες μεταμφιέσεις σε δυσκολεύουν και γιατί; Δεν υπάρχουν εύκολες μεταμφιέσεις! Το κάθε περφόρμανς έχει τις δικές του ανάγκες Δεν υπάρχει εύκολο και δύσκολο! Αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι να κάνω άντρες. Δεν ξέρω γιατί, μου βγαίνει ένας άλλος εαυτός. Αστειεύομαι... Ποια είναι για εσένα η μεγαλύτερη πρόκληση; Ίσως δεν έχει έρθει ακόμη. Μεγάλη πρόκληση ήταν σίγουρα η εμφάνιση του Τζέιμς Μπλαντ, που πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που επιμελούνται με τόση αγάπη τις εμφανίσεις μας.

Αν μπορούσες να επιλέξεις ποιον θα ήθελες να ενσαρκώσεις και γιατί;

Δεν θα ήθελα να σ' το πω. Φοβάμαι μη με ακούσει το buzzer και δεν μου το δώσει.

Ανακαλύπτεις πτυχές του εαυτού σου που ίσως δεν γνώριζες ως καλλιτέχνις;

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, Αυτό απολαμβάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ. Νιώθω ότι ξεπερνάω κάθε φορά τα όρια μου, είπε στο MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved