Κατερίνα Στικούδη: «Για μένα δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος αλλά απεριποίητος»
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: «Για μένα δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος αλλά απεριποίητος»

Η Κατερίνα Στικούδη δίνει τον καλύτερο εαυτό της στο «YFSF All Star», το σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις το τραγουδιστικό κομμάτι ή το εκφραστικό ενός καλλιτέχνη, για το αν φοβάται να «τσαλακωθεί», αλλά και για όσα την γεμίζουν πραγματικά.

Είναι πιο δύσκολο να προσεγγίσεις το τραγουδιστικό κομμάτι ή το εκφραστικό ενός καλλιτέχνη;

Και τα δύο είναι εξίσου δύσκολα, αλλά έχουμε πολύ σωστή καθοδήγηση από τους δασκάλους μας, κάτι που με κάνει να νιώθω σίγουρη και καθόλου ανασφαλής!

Είσαι μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες. Φοβήθηκες ποτέ να «τσαλακωθείς», καθώς και να μεταμορφωθείς σε κάποιον καλλιτέχνη μακριά από εσένα;

Για μένα δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος αλλά απεριποίητος. Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή, έχει τη δική της χάρη. Σίγουρα υπάρχουν πολύ εντυπωσιακές γυναίκες στην Ελλάδα, που δεν ασχολούνται με τον χώρο του θεάματος. Όσο για το «τσαλάκωμα», νομίζω πώς είναι εμφανές ότι μου αρέσουν οι ανατροπές, να κάνω πράγματα που ίσως το κοινό δεν περιμένει να κάνω. Όταν είμαι πάνω στη σκηνή, συγκεντρώνομαι στον χαρακτήρα και προσπαθώ να τον αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ.

Όλα αυτά τα χρόνια έχεις κάνει διάφορα πράγματα στην τηλεόραση - και όχι μόνο. Τι είναι αυτό που σε γεμίζει πραγματικά;

Το κάθε πρότζεκτ είναι ξεχωριστό. Είμαι σε διάφορες συζητήσεις όσον αφορά την τηλεοπτική παρουσία μου και όταν έρθει η στιγμή θα γίνουν οι ανάλογες ανακοινώσεις. Σε λίγες μέρες κλείνω δώδεκα χρόνια στη μουσική και πραγματικό είμαι πολύ χαρούμενη που ετοιμάζω το πέμπτο άλμπουμ μου, το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Minos ΕΜΙ μέσα στο καλοκαίρι. Ένα άλμπουμ που θα περιλαμβάνει πολλές συνεργασίες αλλά και σόλο κομμάτια. Σε λίγο καιρό θα γυριστεί το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «40 μέρες» με ένα κόνσεπτ πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα, είπε στο MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved