Ξέσπασε ο Χάρης Κωστόπουλος για το αβέβαιο μέλλον των τραγουδιστών - «Είναι θέμα επιβίωσης»
Showbiz

Ξέσπασε ο Χάρης Κωστόπουλος για το αβέβαιο μέλλον των τραγουδιστών - «Είναι θέμα επιβίωσης»

Χάρης Κωστόπουλος: Περιμένει με τη σειρά του τη λήξη του lockdown και δεν κρύβει την ενόχλησή του με τα όσα συμβαίνουν εν μέσω πανδημίας.

Για τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τον τελευταίο χρόνο μετά την έξαρση του κορονοϊού, μίλησε ο Χάρης Κωστόπουλος Ο γνωστός τραγουδιστής δεν έκρυψε το άγχος και την ενόχλησή του για το αβέβαιο μέλλον των τραγουδιστών, αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται στο χώρο της εστίασης.

Πώς βιώνετε την καραντίνα, σας έχει επηρεάσει ο κορονοϊός ψυχολογικά και οικονομικά;

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Έχει περάσει ένας χρόνος που όλη αυτή η κατάσταση και κάθε μέρα που περνάει είναι τρισχειρότερη για τους καλλιτέχνες. Ζούμε σε μια μόνιμη, ανασφάλεια και δεν ξέρουμε καθόλου τι θα γίνει με τις ζωές μας και τις δουλειές μας. Δυστυχώς θεωρούν τον κλάδο μας, εμάς τους καλλιτέχνες.. ανύπαρκτους.

Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση δεν υπολογίζει τον κλάδο σας και το επάγγελμα σας δηλαδή;

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Δεν μας δίνει σημασία κανένας. Σαν να μην υπάρχουμε για τη χώρα και αυτό είναι το χειρότερο. Δεν υπάρχει κανένα πλάνο για το μέλλον. Πότε θα ξαναδουλεψουμε; δεν αναφέρομαι μόνο στους τραγουδιστές πίσω από εμάς δουλεύει τόσος κόσμος στα μαγαζιά που αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι και προσπαθούν να επιβιώσουν με τα 534 ευρώ τον μήνα.

Ποιο είναι το μήνυμα που θα στέλνατε προσωπικά στον Πρωθυπουργό μας;

Ότι είμαστε κι εμείς εδώ κύριε πρωθυπουργέ! Για να ζήσουμε, πρεπει να δουλέψουμε. Να ανοίξει η εστίαση το συντομότερο. Είμαι σίγουρος πως αντί κάθε μαγαζί τηρήσει τα μέτρα με αποστάσεις και συγκεκριμένα άτομα στο κάθε τραπέζι κ.λπ., δεν θα αυξηθούν τα κρούσματα. Όπως έκανε ο Βέρτης πέρυσι το καλοκαίρι και όλα πήγαν καλά· Εδώ βλέπεις ότι είναι κλειστά τα πάντα και τα κρούσματα ανεβαίνουν, άρα τα μέτρα που έχουν παρθεί δεν πιάνουν. Είναι θέμα επιβίωσης για τους ανθρώπους της δουλειάς μας. Οι άνθρωποι στον κλάδο μας περνάμε τραγικά!

Εσείς ωστόσο είστε από τους καλλιτέχνες που δουλεύετε στον χώρο πάρα πολλά χρόνια με πολλές επιτυχίες, έχετε καταφέρει να κάνετε «κομπόδεμα»;

Τελείωσε το κομπόδεμα. Πόσο να φτάσει κι αυτό; Πόσο καιρό να ζεις από τα έτοιμα; Δεν ξέρω να κάνω και άλλη δουλειά, από μικρό παιδί είμαι μουσικός και τραγουδιστής. Πρώτη φορά ζω μία τέτοια κατάσταση. Ήξερα πάντα ότι θα πάω να δουλέψω να βγάλω τα έξοδα μου. Εν τω μεταξύ έχει σταματήσει εδώ και τέσσερα χρόνια να δίνει και χρήματα η ΑΕΠΙ για τα δικαιώματα των τραγουδιών.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved