Βασιλική Μιλλούση: Απίστευτο! Δείτε την να γυμνάζεται αγκαλιά με την μπέμπα της!
Showbiz

Βασιλική Μιλλούση: Απίστευτο! Δείτε την να γυμνάζεται αγκαλιά με την μπέμπα της!

Η Βασιλική Μιλλούση, πρόσφατα απέκτησε το δεύτερο παιδάκι της και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα... Μαμά και κόρη είναι αχώριστες ακόμα και στην γυμναστική!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ήρθαν αρκετά κοντά λόγω της αγάπης τους για τον αθλητισμό, σίγουρα όμως δεν φανταζόντουσαν τα όσα όμορφα θα ακολουθούσαν.

H επιτυχημένη αθλήτρια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά - πυκνά ποστάρει φωτογραφίες από την καθημερινότητα και την ζωή της και τις μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι αυτή τη φορά η Βασιλική Μιλλούση ανήρτησε κάποια videos στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μέσα από τα οποία κάνει την καθημερινή της προπόνηση, έχοντας παράλληλα στην αγκαλιά την μπέμπα της.

Η ίδια κάτω από τα εν λόγω videos έγραψε χαρακτηριστικά: "Καλό μήνα λοιπόν, με την γυμναστικούλα που έκανα από το πρώτο διάστημα με την μικρή μου ζουζούνα, επειδή πολλές με ρωτάτε τι έκανα, πως έχασα τα κιλά και όλες τις γνωστές ανησυχίες μετά την εγκυμοσύνη. Εδώ είμαστε δύο μηνών, ειδικά εκείνο το διάστημα δεν προλάβαινα να κάτσω να κάνω μόνη μου λίγο προπόνηση συνεργαζόμουν όμως πολύ καλά με την μπέμπα μου και κάτι έκανα.

Δείτε τα videos.

https://www.instagram.com/p/CNIQDcyLure
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved