Από πρωταθλητής στη σκοποβολή, βιολιστής στην ορχήστρα της μητέρας του
Showbiz

Από πρωταθλητής στη σκοποβολή, βιολιστής στην ορχήστρα της μητέρας του

Τέσσερα χρόνια παίζει βιολί στην ορχήστρα της μητέρας του και δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς

Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση που θέλει λίγο πολύ όλα τα μέλη της πασίγνωστης οικογένειας του νησιώτικου τραγουδιού να συνεχίζουν να προσφέρουν στο αγαπημένο αυτό είδος παραδοσιακής μουσικής ο γιος της Νάσιας Κονιτοπούλου παράτησε αυτό που έχει σπουδάσει για να παίζει βιολί στην ορχήστρα της μητέρας του.

Ο 25χρονος Γιώργος (πήρε το όνομα του σπουδαίου παππού του Γιώργου Κονιτόπουλου), κάνει από μικρό παιδί μαθήματα σε ωδείο επιλέγοντας το βιολί ως μουσικό όργανο αφού ο πατέρας του είναι ο Μιχάλης Γαμπιεράκης, σολίστ του βιολιού!

Με τέτοια "κληρονομιά" θα ήταν και περίεργο ο Γιώργος να μην ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Αν και δεν ξεκίνησε κατ' ευθείαν από εκεί.

Παράλληλα με τις σπουδές του στη μουσική έχει τελειώσει και μαγειρικής, ενώ έχει ασχοληθεί ενεργά και με τον αθλητισμό και είναι πρωταθλητής στο αεροβόλο πιστόλι, με σπουδαίες διακρίσεις και μετάλλια, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πολυτάλαντος ο Γιώργος και φυσικά εξαιρετικά περήφανη μαμά η Νάσια Κονιτοπούλου (στην καλύτερη φάση της ζωής της και την πιο δημιουργική, γιατί μόλις υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με τη G Music, και είναι ήδη στο στούντιο ηχογράφησης για τα νέα της τραγούδια- έκπληξη) που έχει το παιδί της πλάι της.

Εμείς τους συναντήσαμε στις πρόβες για τη συναυλία Ηχογράφημα Αγάπης που γίνεται την άλλη Παρασκευή 9/4 στις 9 το βράδυ, με την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Θέμη Αδαμαντίδη και την Νάσια Κονιτοπούλου για να ενισχυθεί με μέρος των εσόδων το φιλανθρωπικό σωματείο Φύλακας Άγγελος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved