Μαρία Ηλιάκη: Η εγκυμονούσα βολτάρει με τον Στέλιο στη Ζυρίχη – Θα ξετρελαθείς με το βίντεό της!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η εγκυμονούσα βολτάρει με τον Στέλιο στη Ζυρίχη – Θα ξετρελαθείς με το βίντεό της!

Η εγκυμονούσα Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στη Ζυρίχη και δημοσιεύει απίστευτα βίντεο με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη!

Η όμορφη παρουσιάστρια η οποία πλέον έχει εγκατασταθεί στη Ζυρίχη της Ελβετίας για να είναι στο πλευρό του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της, Στέλιου Μανουσάκη που είναι και γυναικολόγος, διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της και φαίνεται ακόμα και μέσα από τα υπέροχα βίντεό της!

Μετά το βίντεο στο οποίο είχε βαφτεί για να την δει ο Στέλιος της ωραία όταν γυρίσει στο σπίτι τους και η αντίδρασή του ήταν επική, η Μαρία Ηλικάκη πόσταρε ακόμα ένα ωραίο βίντεο με τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Πώς είχε αντιδράσει τότε ο αγαπημένος της όταν την είχε δει βαμμένη μέσα στο σπίτι;

Η ίδια είχε μοιραστεί ένα βίντεο με τους followers της την επική ατάκα, που της είπε ο Στέλιος Μανουσάκης, όταν την είδε βαμμένη μετά από καιρό. «Αγάπη μου, κούκλα είσαι έτσι… Φρεσκοβαμμένη… Λες και ήμουν τοίχος», είχε πει χαρακτηριστικά με χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη.

Τώρα λοιπόν δημοσίευσε ένα βίντεο από τη βόλτα τους στην οποία απεικονίζεται η παρουσιάστρια να παίζει με τα μαλλιά της και ο... Στέλιος Μανουσάκης να είναι... "πέρα βρέχει", να φορά τα γυαλιά του και να μην δίνει προσοχή!

Δείτε το απίστευτο βίντεο του ζευγαριού αλλά και όλες τις φωτογραφίες της Μαρίας Ηλιάκη από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι θα γίνει μαμά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved