Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά το κρίσιμο χειρουργείο – Επέστρεψε στο σπίτι του νικητής
Showbiz

Αγγελίδης: Η πρώτη φωτογραφία μετά το κρίσιμο χειρουργείο – Επέστρεψε στο σπίτι του νικητής

Νικητής ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το κρίσιμο χειρουργείο! Συγκινεί η φωτογραφία της γυναίκας του, μετά την επέμβαση.  

Την Τρίτη πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη είχε μιλήσει για το χειρουργείο του άντρα της, αποκαλύπτοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις. Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Η σύζυγος του παρουσιαστή υπογράμμισε ότι είναι το προτελευταίο χειρουργείο του μιας και τον Ιούλιο θα υποβληθεί σε ακόμα μία επέμβαση.

«Έχουμε να κάνουμε μια επέμβαση στα μάτια του, καθώς μετά δημιουργήθηκε πρόβλημα. Πιστεύουμε στον Θεό και εγώ δεν σταματώ ποτέ να είμαι αισιόδοξη» δήλωσε. Η πολύωρη εγχείρηση τελικά πήγε πολύ καλά και μάλιστα, η Εβελίνα Βαρσάμη έγραψε μετά το τέλος της στο Facebook: «Τα κατάφερες αστέρι μου!!!!! Σ' αγαπώ πολύ!!!!!!».

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2-04) η Εβελίνα Βαρσάμη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάθεται στον καναπέ του σπιτιού τους και κάνει το σήμα της νίκης, αφού και πάλι τα κατάφερε.

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το αποτέλεσμα..... απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός - πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία έχει σταθεί «βράχος» στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει όσο κανείς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved