Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τις λιγούρες και το απίθανο γλυκό χωρίς ζάχαρη
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τις λιγούρες και το απίθανο γλυκό χωρίς ζάχαρη

Η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει πως και πώς να έρθουν τα κοριτσάκια της στον κόσμο και η χαρά της δεν κρύβεται με τίποτα. 

Aυτή την περίοδο ο Σάκης Τανιμανίδης έχει αναλάβει την παρουσίαση του επιτυχημένου project «Η Φάρμα» ενώ η Χριστίνα μένει στο σπίτι, δουλεύει από εκεί και περνά ήρεμες φροντίζοντας να είναι ήρεμη και ασφαλής.


Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στον κόσμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή και καθημερινότητα.

Ανάμεσα στις αναρτήσεις της έχουμε παρατηρήσει πως η Χριστίνα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της.

Και τη γυμναστική της κάνει ενώ προσπαθεί, παρά τις λιγούρες της εγκυμοσύνης της, να τρέφεται σωστά κάνοντας υγιεινές επιλογές. Μερικές από τις ιδέες της είναι λαχταριστά pancakes βρώμης, porridge για super yummy και healthy πρωινά, avocado toast αλλά και smoothie μπανάνα, μούρα και βούτυρο αμυγδάλου.

Όσο για το τι είδους γυμναστική προτιμά ώστε να μην πάρει πολλά κιλά;


Ξεκίνησε γυμναστική για εγκύους, κάτι που μας ενημέρωσε, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Χριστίνα είναι ένα κορίτσι που λατρεύει την μαγειρική και την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές να πειραματίζεται με διάφορες συνταγές στην μεγάλη και εντυπωσιακή της κουζίνα.

Η ίδια μέσα από ένα πρόσφατο βίντεο της μίλησε για τις λιγούρες που έχουν αυξηθεί πολύ και ιδίως για γλυκά. Επειδή όμως θέλει να είναι προσεκτική και όσον αφορά στο θέμα της υγείας της αλλά στο θέμα με τα κιλά, μπαίνει στην κουζίνα της και ετοιμάζει γλυκάκια χωρίς ζάχαρη.

«Σήμερα θα φτιάξουμε φανταστικά γλυκά χωρίς ζάχαρη. Και γλυκά γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έχω τόσες λιγούρες και προσπαθώ να βρω τρόπους για να τρώω υγιεινά γλυκά χωρίς ζάχαρη. Δεν τα καταφέρνω πάνω γιατί κάπου κάπου υποκύπτω και στα ένοχα αλλά πάμε να δούμε τα σωστά», είπε και έδειξε βήμα βήμα τις συνταγές της.

Δες το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved