Survivor: Το κορίτσι του Μπόγδανου έχει εξωτική ομορφιά – Το απίθανο instagram account της
Showbiz

Survivor: Το κορίτσι του Μπόγδανου έχει εξωτική ομορφιά – Το απίθανο instagram account της

Survivor: Όσο ο Ηλίας Μπόγδανος είναι στον Άγιο Δομίνικο εμείς «χαζεύουμε» τις φωτογραφίες της συντρόφου του, που είναι μια κούκλα!

Η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου είναι μια ένα αριστούργημα και το Instagram της μοναδικό!

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design ενώ πρόσφατα δοκίμασε την τύχη της στο GNTM.

Άρα συμμετοχή στο ριάλιτι μοντέλων συν καταγωγή από Σουηδία, καταλαβαίνεις πόσο μοναδικό είναι αυτό το κορίτσι!

Μια κούκλα με μακριά ξανθά μαλλιά, απίθανο κορμί και καταπράσινα μάτια. Αυτό είναι το κορίτσι με το οποίο ο παίκτης του ριάλιτι είναι ερωτευμένος και περιμένει πώς και πώς να το συναντήσει και πάλι.

Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος συγκινήθηκε με το μήνυμα που έλαβε από εκείνη. Το μήνυμα της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου έγραφε:

«Μερικές φορές δεν μπορώ να κρατηθώ και φωνάζω λες και είμαι κι εγώ στον πάγκο με τα παιδιά και πρόκειται να με ακούσεις και να πάρεις δύναμη από αυτό. Ξέρω όμως ότι εμείς επικοινωνούμε, οπότε σου μεταφέρω κάθε μέρα την θετική μου σκέψη και την ενέργειά μου. Συνέχισε να ξεπερνάς τα όρια σου και να μεταδίδεις χαρά και αισιοδοξία σε όσους έχουν την τιμή να βρίσκονται γύρω σου! Μέχρι το τέλος… η poudra σου».

Ο παίκτης μάλιστα είχε φτιάξει μια ξύλινη κατασκευή χαράσσοντας πάνω τη λέξη «poudra».

Όταν ρωτήθηκε ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας τι συμβολίζει και τι σημαίνει αυτό που έγραψε, είπε: «Το “πούδρα” που έγραψα στο ξύλο που βρήκα στην παραλία, δεν έχει καμία σχέση με την πούδρα που γνωρίζουμε. Είναι μια λέξη που μου δίνει δύναμη, έχει να κάνει με την κοπέλα μου και κοιμάμαι δίπλα του για να παίρνω δύναμη το βράδυ. Φαντάζομαι λίγο χρόνο μετά, δεν ξέρω έναν χρόνο, να είναι αυτό το ξυλαράκι πίσω στην Αθήνα και να μου θυμίζει όλες αυτές τις νύχτες που δεν ήμουν μαζί της και να σκέφτομαι πόσο χαρούμενος και ευλογημένος είμαι που είμαστε κοντά.», είχε πει.

Μέχρι να δούμε όμως την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, δες απίθανες φωτογραφίες από το instagram account της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου με την εξωτική ομορφιά.

Ποιος είναι ο Ηλίας Μπόγδανος

Ηλίας Μπόγδανος, 29 ετών, Τραγουδιστής

Ο frontman της pop – rock μπάντας, INCO, είναι ένας εξαιρετικά αθλητικός τύπος. Έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με την πυγμαχία, λατρεύει το ποδήλατο, είναι τέσσερα χρόνια τριαθλητής και έχει αγωνιστεί στο απαιτητικό Ironman Triathlon. Μπήκε στο Survivor για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν είναι εξαρτημένος από κανένα υλικό αγαθό και μπορεί να ζήσει και χωρίς το κινητό του!Πιο πολύ από όλα θα του λείψουν η κοπέλα του, η γονείς του και οι φίλοι του. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του εγωιστή και δίκαιο και ετοιμάζεται να «πέσει» στα αγωνίσματα με μία μόνο σκέψη… «GO EVERYWHERE, DO EVERYTHING».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved