Αγγελίδης: Συγκινεί η εξομολόγηση της συζύγου του: «Μόλις ήρθε σπίτι με πήρε αγκαλιά»
Showbiz

Αγγελίδης: Συγκινεί η εξομολόγηση της συζύγου του: «Μόλις ήρθε σπίτι με πήρε αγκαλιά»

Στο σπίτι του, νικητής από ένα ακόμη σοβαρό χειρουργείο επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Συγκίνησε η Εβελίνα Βαρσάμη στις πρώτες της δηλώσεις. 

Την περασμένη Τρίτη πέρασε για μια ακόμη φορά την πόρτα του χειρουργείου για να πραγματοποιήσει την πιο δύσκολη επέμβαση στο κεφάλι του.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη είχε μιλήσει για το χειρουργείο του άντρα της, αποκαλύπτοντας: «Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις. Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος».

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη το μεσημέρι του Σαββάτου (3-04) μίλησε ζωντανά στην εκπομπή ΣουΚου Family και συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

«Ο γιος μας, ο Αλεξανδρούλης είναι η δύναμή μας για αυτόν παλεύουμε και προσπαθούμε… Δεν πίστεψα ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος δεν θα τα καταφέρει. Έχουμε βέβαια πάρα πολύ δρόμο και αγώνα μπροστά μας αλλά δόξα τω Θεώ και τα χειρουργεία πηγαίνουν πολύ καλά και συνεχίζουμε την προσπάθεια και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρει», είπε και συνέχισε:

«Έκανε αυτό το πολύωρο χειρουργείο την Τρίτη και πήγε πάρα πολύ καλά… Ο Κωνσταντίνος βγήκε χθες και συνεχίζει την ανάρρωση στο σπίτι μας. Δεν πονάει, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι έχει κάνει ένα τόσο σοβαρό χειρουργείο, δεν φαίνεται κι είναι όλο μέσα στα μαλλιά του. Το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ήρθε σπίτι ήταν να με πάρει αγκαλιά, αν κι ήταν λίγο ανήσυχος, μετά μου έδωσε ένα φιλάκι και κοιμήθηκε.

Τώρα έχουμε ένα τελευταίο χειρουργείο τον Ιούνιο που θα γίνει στα μάτια του κι είναι πιο ελαφρύ. Πρέπει να φτιάξουμε τα μάτια του γιατί έχει πάθει στραβισμό. Έφυγε το μεγάλο κακό.», είπε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Βαρσάμη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2-04) η Εβελίνα Βαρσάμη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάθεται στον καναπέ του σπιτιού τους και κάνει το σήμα της νίκης, αφού και πάλι τα κατάφερε.

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το αποτέλεσμα..... απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός - πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία έχει σταθεί «βράχος» στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει όσο κανείς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved