Οικονομόπουλος-Κάβουρα: Ξανά μαζί μετά από 6 χρόνια; Η απάντηση της ηθοποιού στις φήμες!
Showbiz

Οικονομόπουλος-Κάβουρα: Ξανά μαζί μετά από 6 χρόνια; Η απάντηση της ηθοποιού στις φήμες!

Όταν το 2015 έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι σε σχέση με τη Βίκυ Κάβουρα, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός έγιναν οι αγαπημένοι των φωτογραφικών φακών. 

Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για παραπάνω από ενάμιση χρόνο όμως η σχέση αυτή είχε άδοξο τέλος. Τότε τουλάχιστον. Όμως, εκείνοι που είναι του... δόγματος πως οι... παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, υποστηρίζουν πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και πως ο έρωτάς τους έχει φουντώσει ξανά.

Φαίνεται πως εκείνοι που θέλουν μαζί το ζευγάρι είναι πολλοί καθώς η φήμη ότι έγινε επανασύνδεση για τον τραγουδιστή και την ηθοποιό όλο και περισσότερο ακούγεται τελευταία.

Τι πραγματικά ισχύει όμως; Η Βίκυ Κάβουρα ξεκαθαρίζει μία και καλή το τοπίο, απαντώντας στις παραπάνω φήμες.

«Δεν ισχύει η επανασύνδεση. Δεν συνηθίζω να επιστρέφω σε κάτι παλιό» είπε ορθά κοφτά η ηθοποιός δίνοντας οριστικό τέλος σε όλα αυτά τα σενάρια επανασύνδεσης.

Η ίδια συνέχισε μιλώντας στη Real: «Αυτή την περίοδο με απασχολεί περισσότερο ότι έχει να κάνει με την υγεία. Πρόσφατα πέρασα μια περιπέτεια με τον πατέρα μου. Αντιμετώπισε ένα θέμα, αλλά ευτυχώς τώρα όλα είναι καλά. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να με ρίξει».

Όσο για τις καταγγελίες για σωματική, σεξουαλική και λεκτική βία στον χώρο του θεάτρου μετά τα όσα έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας, η Βίκυ Κάβουρα σχολίασε: «Με πολλή στενοχώρια το παρακολουθώ. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση, αλλά θέλω να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές. Θέλω έναν άλλο κόσμο που ο έρωτας θα είναι απόλαυση. Όχι με βία. Ο έρωτας πρέπει να είναι απόλαυση και όχι τιμωρία. Λεκτική επίθεση, όλοι μας έχουμε υποστεί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved