Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το επόμενο κρίσιμο χειρουργείο και το πρώτο δημόσιο μήνυμά του!
Showbiz

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το επόμενο κρίσιμο χειρουργείο και το πρώτο δημόσιο μήνυμά του!

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης αναρρώνει εδώ και λίγες ημέρες μετά το πολύ δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε πρόσφατα, το οποίο είχε 100% επιτυχία. 

Όπως από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη όλα πήγαν κατ' ευχή και αφού αναρρώσει τον περιμένει και άλλο χειρουργείο, αρκετά δύσκολο, όχι όμως τόσο όσο αυτό που έκανε την περασμένη Τρίτη.

Ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, ο Κωνσταντίνος είναι πολύ καλύτερα απ' ό,τι θα περίμενε κανείς και μάλιστα τόνισε ότι ενώ επρόκειτο να βγει αύριο από το νοσοκομείο μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο, πήρε εξιτήριο την Παρασκευή, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους θεράποντες γιατρούς του με την καλή του εξέλιξη.

Τώρα, η προσοχή της οικογένειας στρέφεται στον ερχόμενο Ιούλιο οπότε και θα κάνει το επόμενο χειρουργείο του που αφορά στα μάτια του. Όμως, όπως τονίστηκε δεν είναι το ίδιο σοβαρό με αυτό που έκανε μόλις.

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη είχε μιλήσει για το πρόσφατο χειρουργείο του άντρα της, αποκαλύπτοντας:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις».

Το μεσημέρι της Παρασκευής (2-04) η Εβελίνα Βαρσάμη ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάθεται στον καναπέ του σπιτιού τους και κάνει το σήμα της νίκης, αφού και πάλι τα κατάφερε.

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ❤!!! Πόσο δυνατός!! Πόσο μαχητής!! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά!!! Το αποτέλεσμα..... απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κο Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου , κρανιοπροσωπικός χειρουργός - πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά!!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία έχει σταθεί «βράχος» στο πλευρό του συζύγου της και τον στηρίζει όσο κανείς από τότε που συνέβη το τροχαίο που λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή του.

Ο Κωνσταντίνος θέλησε για πρώτη φορά να στείλει και δημόσιο μήνυμα μέσω της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού. Δείτε τι ακριβώς είπε ο γνωστός παρουσιαστής ο οποίος έχει επιδείξει μεγαλείο ψυχής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved