Η Μαρία Ηλιάκη αυτοτρολάρεται! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της
Showbiz

Η Μαρία Ηλιάκη αυτοτρολάρεται! Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της η Μαρία Ηλιάκη αλλά δεν γλίτωσε από τις γνωστές ταλαιπωρίες που περνούν όλες οι έγκυες γυναίκες.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η παρουσιάστρια αποκάλυψε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει σε αυτή τη φάση της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια θα γίνει μαμά και περιμένει με λαχτάρα να κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Στέλιο Μανουσάκη. Την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης αποκάλυψε η ίδια η Μαρία Ηλιάκη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14-02) δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είναι τόσα πολλά ....διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει...Ένα μεγάλο “Σ´αγαπω” στον άνθρωπο μου και ένα “Ευχαριστω” στη ζωή που είναι τόσο όμορφη...», είχε γράψει δείχνοντας μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Η Μαρία Ηλιάκη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δεν σταματά να δημοσιεύει instastories δείχνοντάς μας πώς περνά τη μέρα της. Όταν ο σύντροφός της είναι στη δουλειά, εκείνη μαγειρεύει υγιεινά, φροντίζει τον εαυτό της, κάνει μάσκες ομορφιάς, πηγαίνει στο κομμωτήριο και… περπατά αρκετή ώρα. Κάνει βόλτες στη Ζυρίχη και είναι πιο ήρεμη και όμορφη από ποτέ!

Το πρόγραμμα μια μέλλουσας μαμάς κατά το ευτυχές αυτό διάστημα της εγκυμοσύνης έχει φυσικά και τους τακτικούς προγεννητικούς ελέγχους. Η Μαρία μάλιστα πρόσφατα μέσα από ένα Instagram ποστ αποκάλυψε τις αλλαγές πoυ κάνει στη γκαρνταρόμπα της λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης.

Σε πρόσφατο ποστ της αποκάλυψε ότι ταλαιπωρείται από ζαλάδες, ανακατωσούρες, πρηξίματα ενώ όταν κοιμάται ροχαλίζει.

«Κάποια στιγμή κορίτσι πρέπει να μιλήσουμε και για αυτά τα not που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι έτσι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες, πρηξίματα. Κάποια στιγμή θα μιλήσουμε και για αυτά. Τώρα θέλω να σας αφιερώσω αυτό που ζούμε καθημερινά σε αυτό το σπίτι», είπε.

Και το βίντεο που ανέβασε είναι απλά επικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved