Χριστίνα Μπόμπα: Σε πυρετώδεις προετοιμασίες! Δες το παιδικό δωμάτιο από άκρη σε άκρη
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Σε πυρετώδεις προετοιμασίες! Δες το παιδικό δωμάτιο από άκρη σε άκρη

Γονείς θα γίνουν τους επόμενους μήνες, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης και ετοιμάζουν το παιδικό δωμάτιο για τα δίδυμα μωρά τους. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα για τα δίδυμα μωρά που περιμένει.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη», ήταν το μήνυμα της Χριστίνας στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους να στέλνουν τις ευχές τους για το μωράκι που περιμένει.

Η Χριστίνα σχεδόν καθημερινά μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram μοιράζεται σκέψεις για τα διδυμάκια της, δίνει τις δικές της συμβουλές σε άλλες εγκυούλες ενώ οι φωτογραφίες της είναι πραγματικά για «χάζεμα».


Ανάμεσα στις αναρτήσεις της έχουμε παρατηρήσει πως η Χριστίνα δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητά της.

Και τη γυμναστική της κάνει ενώ προσπαθεί, παρά τις λιγούρες της εγκυμοσύνης της, να τρέφεται σωστά κάνοντας υγιεινές επιλογές ενώ ακολουθεί και ασκήσεις γυμναστικής για εγκύους.

Διανύοντας πλέον το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της η Χριστίνα κάνει προετοιμασίες και μέσα στο σπίτι.

Πρόσφατα μέσα από ένα ποστ της μας αποκάλυψε πως το δωμάτιο που μέχρι πρότινος το είχε για dress room είναι εκείνο που θα φτιαχτεί για τις δίδυμες κόρες της.

Έτσι λοιπόν με τη βοήθεια της μαμάς της, το άδειασαν, το καθάρισαν, το έβαψαν και η όμορφη Χριστίνα το απόγευμα της Κυριακής μας έδειξε πώς είναι.

Άνετο, φωτεινό με λευκό χρώμα στους τοίχους, ντουλάπες και ξύλινο πάτωμα. Εκεί το ζευγάρι σε λίγο καιρό θα τοποθετήσει τα παιδικά έπιπλα και τα κρεβατάκια για τις μικρούλες.

Δες το από άκρη σε άκρη στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved