Μαίρη Συνατσάκη: Μετακόμισε και το dress room της είναι παράδεισος!
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Μετακόμισε και το dress room της είναι παράδεισος!

Υπέροχο το νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη, ωστόσο εκείνο το δωμάτιο που λατρέψαμε όσο κανένα είναι το dress room της που μοιάζει πραγματικός παράδεισος.

Η Μαίρη Συνατσάκη είχε πέσει θύμα διάρρηξης τον Νοέμβριο του 2020. Ληστές παραβίασαν την κεντρική πόρτα εισόδου του διαμερίσματος της Μαίρης Συνατσάκη και μπήκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Ένας από τους λόγους που ίσως φαίνεται να μετακόμισε σε νέο σπίτι να ήταν η διάρρηξη.

Ωστόσο, η μετακόμιση της παρουσιάστριας έγινε και μέσα στις γιορτές και είχε να διαχειριστεί και την μετακόμιση αλλά και τα αυστηρά μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορονοϊού που έχει εφαρμόσει το κράτος. Χαλάλι όμως αφού φαίνεται πως έχει βρει το ιδανικό για εκείνη σπίτι.

Μάλιστα η ίδια μέσα από το κανάλι της στο YouTube μας έδειξε πώς το έχει διακόσμηση και νιώθει ιδιαίτερα περήφανη τόσο για την υπέροχη κουζίνα της όσο και το dressing room της.

«Θα σας δείξω δυο μέρη του σπιτιού για τα οποία είμαι πολύ περήφανη. Την κουζίνα και την γκαρνταρόμπα των ονείρων μου. Έχω πολύ ενθουσιασμό γιατί σε αυτό το σπίτι έχω μπει με τα «μπούνια» και προσπαθώ να το φτιάξω όσο πιο ιδανικά το έχω στο μυαλό μου. Το ζω και το χαίρομαι αυτό το σπίτι», είπε ενώ έδωσε και τα δικά της tips.

«Αγαπώ όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό εδώ το δωμάτιο. Έχω ανοίξει τις ντουλάπες…», είπε μπαίνοντας σε αυτό το μαγικό δωμάτιο.

Εντυπωσιακό, με ντουλάπες για τα παπούτσια και έναν μεγάλο κίτρινο καθρέφτη εμπνευσμένο από έναν αντίστοιχο καθρέφτη της γνωστής influencer Κιάρα Φεράνι.

Δες το στη gallery αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί και θα το λατρέψεις.

Δες στο βίντεο τα tips που η ίδια δίνει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved