Σοφία Παυλίδου: Νόσησε από κορονοϊό μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Νόσησε από κορονοϊό μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα

Περιπέτεια με την υγεία της είχε η Σοφία Παυλίδου μετά την αποχώρησή της από τη Φάρμα, καθώς όπως η ίδια αποκάλυψε νόσησε από κορονοϊό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers της την περιπέτεια της.

Παράλληλα η Σοφία Παυλίδου μίλησε και για την εμπειρία της στο ριάλιτι του Ant1.

«Χαθήκαμε για λίγο γιατί έκανα ένα υπέροχο ταξίδι στην Φάρμα, σε αυτή την πολύ όμορφη τοποθεσία, σε ένα πάρα πολύ ωραίο αγροτικό σπίτι. Για εμένα ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα μηνύματα σας. Να σας πω ότι στην υγεία μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, πριν μπω έκανα ένα πολύ μεγάλο check up και μετά από κάποιες αρρυθμίες χρειάστηκε να βάλω halter. Μετά τον αγώνα ασυλίας εκεί έπαθα έναν πανικό και νομίζω ότι χρειάζεται να γνωρίζουμε τα όρια μας, έτσι επέστρεψα στο σπίτι μου.

Έκατσα κλεισμένη μέσα για να μην καταλάβετε ότι έφυγα πριν παιχτεί το επεισόδιο, όμως με επισκέφθηκε ένας φίλος μου ο οποίος, μετά από 2 ημέρες με ενημέρωσε ότι είναι θετικός στον κορονοιό. Την άλλη ημέρα έκανα το τεστ και βγήκα θετική στον covid, θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί δεν είναι ταμπού, είχα πονοκέφαλους, πόνους στα κόκαλα και λίγο πυρετό. Έκατσα άλλες δύο εβδομάδες στο σπίτι. Πλέον είμαι μια χαρά», είπε μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι η Σοφία Παυλίδου κατά την οικειοθελή της αποχώρηση είχε πει:

«Αποχωρώ από το παιχνίδι σήμερα. Το ταξίδι αυτό το όμορφο τελειώνει εδώ για εμένα. Δεν θέλω να το σκεφτώ παραπάνω. Αισθάνομαι ανεύθυνη αν παραμείνω γιατί έχω μια οικογένεια έξω να περιμένει. Αυτή η δυσφορία ήταν έντονη. Από τη στιγμή που σταματάει να είναι διασκεδαστικό θέλω να αποχωρήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved