Βαλέρια Χοψονίδου: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων με άρωμα Survivor – Δες πόσο χρονών έγινε
Showbiz

Βαλέρια Χοψονίδου: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων με άρωμα Survivor – Δες πόσο χρονών έγινε

Γενέθλια είχε η Βαλέρια Χοψινίδου, η πρώην παίκτρια του surivor και τα γιόρτασε έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Η σχεδιάστρια μόδας η οποία συμμετείχε έστω και για κάποιες εβδομάδες στο survivor, γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα μιας και λόγω πανδημίας δεν μπορούσε να τα γιορτάσει έχοντας όλους τους φίλους της στο πλευρό της.

Η ίδια δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της και το πρώτο πράγμα που προσέξαμε εκτός από τα στυλάτα ρούχα της ήταν… η τούρτα που είχε άρωμα survivor!

Ντυμένη στα λευκά με ένα τοπ και μία παντελόνα και πιο ευτυχισμένη από ποτέ, έσβησε τα κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε γενέθλια και έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου , για όλες τις ευχές σας.

Σας τις ανταποδίδω στο μέγιστο στο κάθε έναν ξεχωριστά !!!

Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και μην σταματάτε να χαμογελάτε»!

Όσο για το πόσο χρονών έγινε η Βαλέρια Χοψονίδου; Και την ηλικία της αποκάλυψε η γνωστή σχεδιάστρια! Έγινε 33 χρονών…

Η Βαλέρια Χοψονίδου, έζησε τη δική της εμπειρία στον Άγιο Δομίνικο, η οποία ωστόσο ολοκληρώθηκε γρήγορα.

Όπως έχει αναφέρει: «Στεναχωρήθηκα που έφυγα, το περίμενα γιατί τα παιδιά ήταν μία παρέα… Το περίμενα ότι θα με ψήφιζαν γιατί αγωνιστικά δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Δεν πω ότι ήταν αδικία που με ψήφισαν αλλά θα μπορούσαν να μου δώσουν μία ευκαιρία…».

Η Βαλέρια Χοψονίδου έχει επιστρέψει πια στο καθημερινό της πρόγραμμα και φυσικά παρακολουθεί με τους δικούς της survivor.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved