Παολίνα: Γενέθλια για την κόρη της Πάολα - H εντυπωσιακή τούρτα και η ομοιότητα με τη μαμά της
Showbiz

Παολίνα: Γενέθλια για την κόρη της Πάολα - H εντυπωσιακή τούρτα και η ομοιότητα με τη μαμά της

Η κόρη της Πάολα, η Παολίνα είχε γενέθλια.

Η κόρη της τραγουδίστριας έγινε 18 χρονών και τα γιόρτασε με τους γονείς της αφού λόγω της πανδημίας δεν μπορούσε να έχει στο πλευρό της τους φίλους και τους συμμαθητές της.

Η Παολίνα έχει μεγαλώσει και μοιάζει εκπληκτικά στη διάσημη μαμά της.

Η κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη ενηλικιώθηκε!

Η 18χρονη φόρεσε τα καλά της, βάφτηκε και… έσβησε μία τούρτα σε σχήμα γυναικείου μπούστου έχοντας δίπλα της τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα και πόζαρε κρατώντας την εντυπωσιακή της τούρτα!

«Η καρδιά μου χτυπά δυνατά για όλους σας.. ευχαριστώ που μου κάνατε πιο όμορφη την μέρα της ενηλικίωσης μου με τις όμορφες σας ευχές.. μόνο αγάπη!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Παολίνα φέτος δίνει πανελλήνιες και συνεχώς διαβάζει έως και τα χαράματα!

Η 18χρονη είναι ενεργή στα social media και λατρεύει το Tik Tok.

Mάλιστα πριν λίγο καιρό, η Παολίνα είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο που απεικονίζονταν τι κάνει κατά τη διάρκεια που έχει ένα διάλειμμα από το διάβασμά της! Στο βίντεο, απεικονίζεται να είναι στο σαλόνι του σπιτιού της, ενώ έκπληκτος ο μπαμπάς της την κοιτά... και γράφει: «Εγώ που εμφανίζομαι στο σαλόνι για 8η φορά ενώ είπα να μην με ενοχλήσει κανείς γιατί έχω διάβασμα ως τα χαράματα».

Η Παολίνα έγινε 18 χρονών και είναι μία κούκλα δείτε την ανήμερα των γενεθλίων της και θα πάθεις πλάκα με την κόρη της Πάολα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved