Αγωνία για τη ζωή γνωστού ράπερ - Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή
Showbiz

Αγωνία για τη ζωή γνωστού ράπερ - Στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή προσβολή

Στο νοσοκομείο βρίσκεται γνωστός ράπερ μετά από καρδιακή προσβολή.

Ο ράπερ είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 50χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 23:00 και παραμένει νοσηλευόμενος στο «White Plains» της Νέας Υόρκης.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Μάρεϊ Ρίτσμαν.

Ο Ρίτσμαν όπως τόνισε γνωρίζει τον ράπερ DMX εδώ και 25 χρόνια και σημείωσε πως το Σάββατο το απόγευμα μίλησε με την οικογένειά του και γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του.

Ο τραγουδιστής παραμένει σε ανησυχητική κατάσταση και στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του.

«Σας ζητάμε να διατηρήσετε τον Ερλ / DMX και εμάς στις σκέψεις και τις προσευχές σας, καθώς και να σεβαστείτε το ιατρικό απόρρητο, την ώρα που αντιμετωπίζουμε αυτές τις προκλήσεις», δήλωσε η οικογένεια του ράπερ σύμφωνα με το CNN.

Να αναφέρουμε ότι είναι μία από τις εμβληματικές φιγούρες της hip hop σκηνής με σημαντικές συνεργασίες, όμως κατά διαστήματα βρίσκεται σε κέντρα αποτοξίνωσης. Μάλιστα, έχει εκτίσει ποινές κάθειρξης για αδικήματα, όπως παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών και επικίνδυνη οδήγηση.

Θαυμαστές του 50χρονου ράπερ συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο φορώντας ρούχα με το σήμα της hip hop δισκογραφικής εταιρείας «Ruff Ryders», προκειμένου να δείξουν ότι είναι στο πλευρό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved