Ελίνα Ακριτίδου: Θα εκπλαγείς με τις αδημοσίευτες φώτο με τον 15χρονο γιο της, Νικόλα!
Showbiz

Ελίνα Ακριτίδου: Θα εκπλαγείς με τις αδημοσίευτες φώτο με τον 15χρονο γιο της, Νικόλα!

Η Ελίνα Ακριτίδου δημοσίευσε στο Instagram της σπάνιες φωτογραφίες με τον 15χρονο γιος της Νικόλα.

Με αφορμή τα γενέθλιά του αλλά και της ίδιας της ηθοποιού είδαμε υπέροχες φωτογραφίες τους!

Η Ελίνα Ακριτίδου όπως είναι γνωστό τα τελευταία 20 χρόνια είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Γιώργο Κουτσουδάκη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τη Ρωξάνη, η οποία είναι ίδια η μαμά της, τον Νικόλα και τον Αλέξανδρο.

Η Ελίνα Ακριτίδου δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της και άλλο τόσο σπάνια ποστάρει στο instagram στιγμές με τα παιδιά της.

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της και μαζί με τον γιο της που είχε και εκείνος γενέθλια και... έσβησαν παρέα τα κεράκια.

Και αυτή τη χρονιά λόγω της πανδημίας, η Ελίνα Ακρτίδου δεν μπορούσε να γιορτάσει τα γενέθλιά της όπως θα ήθελε δηλαδή να γεμίσει το σπίτι της με φίλους, όμως τα γιόρτασε οικογενειακά και έλαμπε από ευτυχία!

Η ηθοποιός δεν δημοσίευσε μόνο μία φωτογραφία με τον γιο της, Νικόλα να σβήνουν τα κεράκια στο σπίτι τους, αλλά και άλλες δύο φωτογραφίες που στη μία μαμά και γιος αγκαλιάζονται σφιχτά, ενώ στην άλλη είναι από το παρελθόν με τον γιο της σε κάποιες διακοπές τους...

"15;;;; Σας μπέρδεψα!!!! Φέτος περιμέναμε τα μεσάνυχτα για να σβήσουμε μαζί «κοινή» τούρτα με την αγάπη μου! Ο πρώτος 15 και η υποφαινόμενη... δεν είχε το 5 πουθενά!! Προς το παρόν! Του χρόνου θα το δούμε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ για τις ατέλειωτες ευχές σας!! Με ρωτάτε τι θα κάνω για τα γενέθλιά μου! Ότι έκανα και πέρσι!! Μία ώρα πολύ δυνατή μουσική με πολύ χορό! Τα γενέθλια πρέπει να τα γιορτάζουμε! Δυστυχώς το 15χρονο αγοράκι μου δεν θα με συνοδεύσει στον χορό!! Αλλά... και μόνη τρελαίνομαι να χορεύω!! #birthdaycake #birthday #myson #mylove #dance #dancing #loveyourself #lovelife #♥", σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που σβήνει τα κεράκια με τον γιο της.

Δείτε τις τρεις σπάνιες φωτογραφίες της Ελίνας Ακριτίδου με τον 15χρονο γιο της στην gallery που ακολουθεί!

Εμείς να ευχηθούμε μαμά και γιος να τα εκατοστήσουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved