Σάσα Σταμάτη: Ράκος η παρουσιάστρια στην κηδεία του πατέρα της (photos)
Showbiz

Σάσα Σταμάτη: Ράκος η παρουσιάστρια στην κηδεία του πατέρα της (photos)

Σάσα Σταμάτη: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια και την οικογένειά της - Δείτε φωτογραφικό υλικό από το "τελευταίο αντίο".

Βαρύ πένθος για την οικογένεια της Σάσας Σταμάτη. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστή η είδηση για τον χαμό του πατέρα της. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν, η Σάσα Σταμάτη μιλούσε στην κάμερα του Open δίνοντας τη νέα της συνέντευξη.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Έλα Χαμογέλα, πατέρας της πάλευε τα τελευταία χρόνια για να κρατηθεί στη ζωή καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Στο Έλα χαμογέλα προβλήθηκε η συνέντευξη της Σάσας στην οποία και η ίδια παραδέχτηκε ότι περνάει πολύ δύσκολα αυτόν τον καιρό, αποφεύγοντας να μιλήσει με λεπτομέρειες.

Λίγο αργότερα η δυσάρεστη είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Σάσας Σταμάτη. Μέχρι στιγμής, η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χαμό του πατέρα της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 5 Απριλίου, η Σάσα Σταμάτη και η οικογένειά της, βρέθηκαν στο Κοιμητήριο της Μάνδρας, προκειμένου να πουν το "τελευταίο αντίο" στον δικό τους άνθρωπο, ο οποίος και έφυγε από τη ζωή μετά από αρκετή ταλαιπωρία που αντιμετώπισε με την υγεία του.

Συντετριμμένη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια η οποία βρισκόταν διαρκώς δίπλα στην μητέρα της Κατερίνα, αλλά και στη θεία της, Ευαγγελία.

Δείτε φωτογραφικό υλικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved