Παπαζήσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το δημοσίευμα περί χωρισμού με την Βανέσσα Αδαμοπούλου
Showbiz

Παπαζήσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το δημοσίευμα περί χωρισμού με την Βανέσσα Αδαμοπούλου

Ιωάννης Παπαζήσης - Βανέσσα Αδαμοπούλου: Τίτλοι τέλους στον γάμο τους; Η κοινή πορεία δεκαπέντε ετών και η νέα καθημερινότητα με τον γιο τους...

Με αρκετές ειδήσεις ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για την εγχώρια showbiz. Το δημοσίευμα μάλιστα για τον χωρισμό του Ιωάννη Παπαζήση, έφερε στο επίκεντρο την προσωπική ζωή του ηθοποιού για την οποία πλέον γνωρίζουμε ελάχιστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσσα Αδαμοπούλου ζουν χωριστά του τελευταίους μήνες, με την τραγουδίστρια να παραμένει στο σπίτι με τον γιο τους Ιάσονα και τον ηθοποιό να έχει νοικιάσει το δικό του διαμέρισμα στην ίδια περιοχή.

Μπορεί ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια να έχουν χαράξει διαφορετική πορεία και να μην μένουν πλέον μαζί, όμως αυτό που πάντα θα τους ενώνει και θα αποτελεί μοναδική προτεραιότητα είναι ο 6 χρόνων γιος τους.

Για την ώρα, κανείς από τους δύο, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τα όσα γράφτηκαν μέχρι στιγμής, αν και αρκετοί φαίνεται να είχαν... υποψιαστεί τον χωρισμό του ζευγαριού και μέσα από τις αναρτήσεις τους στα social media.

Τόσο η Βανέσσα Αδαμοπούλου, όσο και ο Ιωάννης Παπαζήσης απέφευγαν εδώ και καιρό τις κοινές τους φωτογραφίες, κάνοντας αναρτήσεις αγάπης για τον μονάκριβο γιο τους.

Ο γνωστός ηθοποιός πάντως, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha, Αγγελική, ανέβασε στο instagram ένα τρυφερό βίντεο από την παραλία με τον γιο του, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού...

https://www.instagram.com/p/CNQgpEthNr3

«Τον πρώτο χρόνο μόνο είχα αποφασίσει να καθίσω με τον Ιάσονα. Το πρώτο έτος ενός παιδιού είναι πολύ σημαντικό και αν έχει την πολυτέλεια να κάτσει η μαμά στο σπίτι με το μωρό, αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Τον πανικό και τον φόβο στο μαιευτήριο τον νιώσαμε και οι δύο. Στο σπίτι σε βρίσκει στο κλάμα. Οι μαμάδες από τις ορμόνες κλαίνε. Εμένα με βοήθησε πολύ ο σύντροφός μου.

Ήταν εξαιρετικός στη διαχείριση. Γενικά, οι άντρες είναι πιο χαλαροί σε όλα τα ζητήματα. Ένα παιδί είναι σίγουρο πως θα φέρει ένταση. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χωρίσεις. Η σχέση θα πρέπει να βασίζεται σε πολύ δυνατά στοιχεία. Δεν είναι μαγικά τα πράγματα», είχε δηλώσει η Βανέσα Αδαμοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved