Ελένη Τσολάκη: Στο Κολωνάκι με στιλ που θα ζηλέψεις
Showbiz

Ελένη Τσολάκη: Στο Κολωνάκι με στιλ που θα ζηλέψεις

Η απουσία της Ελένης Τσολάκη είναι αισθητή είναι από την τηλεόραση, ωστόσο η παρουσιάστρια με τις βολτίτσες στο κέντρο της Αθήνας μας θυμίζει γιατί είναι ένα πρόσωπα που αγαπάμε πολύ!

Μπορεί να μην τη βλέπουμε συχνά λόγω των επιβεβλημένων μέτρων για τον κορονοϊό, ωστόσο με το που άνοιξαν οι διαδημοτικές μετακινήσεις, η Ελένη Τσολάκη έκανε μια εξόρμηση στο κέντρο της Αθήνας.

Πιο συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει τη βόλτα της στο Κολωνάκι πίνοντας τον καφέ της.

Όσο για την εμφάνισή της; Αυτό το κορίτσι κάνει πάντα ωραίους και στιλάτους συνδυασμούς.

Με στενό τζιν μαύρο παντελόνι, ένα απλό t shirt κι ένα σακάκι έκανε μια από τις πιο όμορφες εμφανίσεις της και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα.

«Αποφάσισα μετά από τα δύο τελευταία χρόνια ότι χρειαζόμουν, είχα ανάγκη λίγο τον χρόνο μου, είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω να ξανά βρω λίγο τις ισορροπίες μου και να βάλω και τις προτεραιότητες μου διαφορετικά. Ξέρεις όταν τα πράγματα τρέχουν μόνα τους, όταν είσαι πάνω στον αγώνα δεν μπορείς να τα δεις τα πράγματα να τα διαβάσεις όπως πρέπει.

Έτσι λοιπόν έρχεται κάποιες φορές το σύμπαν, σου χτυπάει ένα κουδουνάκι, η ζωή η ίδια θέλεις, εσύ που μεγαλώνεις και ωριμάζεις και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά που σου λέει κάτι μέσα σου, καλύτερα να κάνεις τώρα πίσω για να αισθάνεσαι εσύ καλά. Γυρίζεις στον εαυτό σου, είναι η εποχή τέτοια για να κάνουμε μία εσωτερική διαδρομή μέσα στον εαυτό μας και να βρούμε τα πατήματα μας.

Δεν είναι η πιο εύκολη η απόφαση γιατί δουλεύω από μικρή, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, μου λείπει από την καθημερινότητα μου, αλλά χρειάζεται και ένα restart για να κάνεις ένα πιο ωραίο comeback», είχε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Happy Day για την απουσία της από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved