Οικονομάκου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά
Showbiz

Οικονομάκου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της λίγο πριν γίνει μαμά για δεύτερη φορά

Η Αθηνά Οικονομάκου λίγο πριν κρατήσει στα χέρια της το δεύτερο παιδί της, έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η όμορφη Αθηνά Οικονομάκου ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

Ήταν η ίδια που ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: «Η ευτυχία και η εγκυμοσύνη μου δεν κρύβονται πια» και κρατούσε στην αγκαλιά της τον Μάξιμο!

Η ηθοποιός της σειράς Έλα στη θέση μου, το απόγευμα της Κυριακής (4-04) μέσα από μια υπέροχη φωτογραφία μας έκανε μια μεγάλη έκπληξη αφού αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει.

«Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο αλλά το ξέρουμε, κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου, δεν έχω υπομονή. Θα ήθελα κοριτσάκι, για να δούμε αν η επιθυμία μου θα βγει αληθινή», είπε.

Και ναι, η επιθυμία της τελικά βγήκε αληθινή αφού την οικογενειακή της ευτυχία θα συμπληρώσει ένα κοριτσάκι.

Η κούκλα ηθοποιός με πολύ ωραία διάθεση το μεσημέρι της Δευτέρας (5-04) επισκέφτηκε το κομμωτήριο της κι έκανε μια φανταστική αλλαγή στα μαλλιά της. Όπως κι εσύ θα δεις στη gallery άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της και έκοψε λίγο τις άκρες.

Η ίδια μάλιστα είπε πως λόγω της κατάστασης της δεν πείραξε τη ρίζα απλά άνοιξε μερικούς τόνους το ξανθό της χρώμα. Ωστόσο αποκάλυψε πως αφού γεννήσει θα προβεί σε μια μεγαλύτερη αλλαγή από αυτή.

Δες την στη gallery που ακολουθεί

Η Αθηνά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα της, γυμνάζεται, κάνε τα γυρίσματα της και για όσους αναρωτιούνται πόσα κιλά έχει πάρει, την απάντηση, έδωσε η ίδια πρόσφατα στο Instagram της αποκαλύπτοντας πως έχει πάρει 8 κιλά.

«Τρώω πολύ αλλά στην εγκυμοσύνη δεν χορταίνω με τίποτα αλλά με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μέχρι τώρα έχω βάλει 8 κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά αλλά αν μου αναφέρεις ένα φαγητό και μόλις πάω σπίτι και δεν το φάω θα γίνει χαμός», είχε πει. Όσο για τα μυστικά της;

Μα τι άλλο; Καλή ενυδάτωση, γυμναστική για εγκύους και σωστή διατροφή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved