Δήμητρα Ματσούκα: Μετέτρεψε το υπέροχο σαλόνι της σε… γυμναστήριο! Θα σαστίσεις
Showbiz

Δήμητρα Ματσούκα: Μετέτρεψε το υπέροχο σαλόνι της σε… γυμναστήριο! Θα σαστίσεις

Η Δήμητρα Ματσούκα μένει σε ένα εντυπωσιακό και στιλάτο σπίτι με απίθανη θέα. Η καραντίνα όμως την ανάγκασε να κάνει κάποιες αλλαγές αφού μετέτρεψε το καταπληκτικό της σαλόνι σε… γυμναστήριο.

Αν και η ηθοποιός διαθέτει λογαριασμό στο Instagram, σπάνια θα κάνει αναρτήσεις και πιο συγκεκριμένα μιλώντας, οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει από τους προσωπικούς της χώρους είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Το σπίτι της είναι φωτεινό, μεγάλο, με άνετους χώρους ενώ έχει επιλέξει nude αποχρώσεις τόσο στα χρώματα των επίπλων της όσο και στους τοίχους.

Όσο για εκείνον το χώρο που μας έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλους; Το υπέροχο σαλόνι της με την απίθανη θέα αλλά και τη φοβερή λευκή βιβλιοθήκη της.

Τι έκανε όμως η Δήμητρα Ματσούκα;

Μετακίνησε τα έπιπλά της καθώς ήθελε να χωρέσει γυμναστηριακό εξοπλισμό. Και όχι απλά το έκανε αλλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε και φωτογραφίες από τις ασκήσεις που ακολουθεί προκειμένου να διατηρεί την τέλεια σιλουέτα της σε φόρμα.


Δες τις φωτογραφίες της από το σαλόνι του σπιτιού της

Η γυμναστική εξάλλου είναι εδώ και χρόνια κάτι που ακολουθεί καθημερινά «Εκεί είμαι τυχερή. Τρώω πολύ, πίνω κυρίως κόκκινο κρασί-, αλλά δεν παχαίνω. Είμαι σταθερά στα 60 κιλά. Μαρουλοσαλάτες οι άλλες; Ό,τι υπάρχει στο τραπέζι εγώ. Comme il faut άλλοι; Τρώω όσο πιο γρήγορα μπορώ εγώ» είχε πει ενώ είχε αποκαλύψει ότι δεν έχει καμία σχέση με την μαγειρική.

«Τίποτα και ποτέ. Ακόμα και τοστ με δυσκολία κάνω. Ωστόσο παρακολουθώ μανιωδώς εκπομπές μαγειρικής. Βλέπω πως κόβουν τα ραπανάκια και εκστασιάζομαι. Όλη αυτή η διαδικασία με τρελαίνει. Γι’ αυτό προτιμώ να τρώω το φαγητό της μαμάς μου. Και δεν το μετανιώνω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved