Χρύσα Παππά: Θα τα χάσεις με τη σπάνια φώτο της – Όπως δεν την έχεις ξαναδεί!
Showbiz

Χρύσα Παππά: Θα τα χάσεις με τη σπάνια φώτο της – Όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Μία σπάνια φωτογραφία δημοσίευσε η Χρύσα Παππά στο Instagram και πάθαμε πλάκα!

Μπορεί να μην είναι λάτρης των social media, όμως μετά από καιρό ανήρτησε στο λογαριασμό της μία φωτογραφία από την προσωπική της ζωή και μείναμε έκπληκτοι!

Η ηθοποιός συγκεκριμένα πόσταρε μία φωτογραφία από ένα ταξίδι της στην Αμερική που θα το θυμάται για πάντα και στη φωτογραφία απεικονίζεται με ένα πλατύ χαμόγελο και ξέγνοιαστη!

Η ηθοποιός μπορεί να μην ανεβάζει πολλές φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της, όμως όταν ποστάρει φωτογραφίες στο instagram της γίνεται χαμός από τους followers της γιατί είναι μία κούκλα!

Η Χρύσα Παππά ποζάρει ανέμελη και χαμογελαστή και παρόλο που δεν είναι και τόσο «καθαρή» η φωτογραφία όμως είναι πραγματικά ευτυχισμένη και ήθελε μέσα από αυτή της την ανάρτηση να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους!

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας της:

«Ίσως να μην είναι καλή η φωτογραφία για το instagram γιατί είναι λίγο θολή. Μου αρέσει, γιατί μου θυμίζει ένα ταξίδι και θα την βάλω στο άλμπουμ μου...

Πριν πέντε χρόνια,λοιπόν, ήμουν στο χωριό μου και η γιαγιά μου ζήτησε να της εκτυπώσω δυο φωτογραφίες να τις βάλει στην κορνίζα. Πήγα στο φωτογραφείο του χωριού. Η κυρία που δούλευε εκεί, όσο με εξυπηρετούσε, μου είπε το εξής «Κορίτσι μου, τώρα πια όλες οι φωτογραφίες είναι ψηφιακές, και είναι πιθανό να χαθούν. Διάλεξε κάποιες από αυτές που έχεις και φτιάξε ένα άλμπουμ. Αυτό έχει άλλη ομορφιά...» Το κράτησα αυτό που μου είπε αυτή η κυρία και χρόνια σκεφτόμουν ότι κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα επιλέξω κάποιες φωτογραφίες, θα τις εκτυπώσω και θα τις βάλω σε ένα άλμπουμ. Τώρα που έχω χρόνο, το έκανα. Και όταν ανοίξουν τα μαγαζιά, θα τις εκτυπώσω και θα τις έχω σε άλμπουμ. Γιατί πράγματι αυτό έχει άλλη ομορφιά...

Αυτή η φωτογραφία από το ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη...Για να θυμόμαστε και να χαμογελάμε...»!

Δες τη φωτογραφία που πόστερε στο instagram της και σίγουρα έτσι δεν την έχεις δει ποτέ και θα εκπλαγείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved