Ελένη Μενεγάκη: Δες 10 φώτο από τον παραμυθένιο της κήπο στα Μελίσσια!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Δες 10 φώτο από τον παραμυθένιο της κήπο στα Μελίσσια!

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει μόνο ένα εντυπωσιακό σπίτι στα Μελίσσια αλλά και έναν παραμυθένιο κήπο!

Η παρουσιάστρια η οποία δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες της από το σπίτι της μιας και είναι λάτρης του Instagram λατρεύει να ποζάρει με φόντο τον εντυπωσιακό κήπο της!

Στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης απολαμβάνει η παρουσιάστρια με την οικογένειά της μακριά από την τηλεόραση.

Και μπορεί να απουσιάζει από την tv και αυτό το διάστημα να αποφασίζει για την επιστροφή της την επόμενη σεζόν, όμως καθημερινά ποστάρει υπέροχες φωτογραφίες της και μας δείχνει τον παραδεισένιο κήπο της.

Η αγάπη της άλλωστε για τα λουλούδια και τον κήπο του σπιτιού της είναι γνωστή. Η Ελένη Μενεγάκη φροντίζει η ίδια τον κήπο της και το είχε πει στο παρελθόν πολλές φορές μέσα από τις εκπομπές της.

Η παρουσιάστρια ποζάρει πάντα ανέμελα στον κήπο της, άλλοτε κάνοντας ποδήλατο, άλλοτε απλά χαλαρώνοντας και πιο πρόσφατα την είδαμε να κάθεται σε μία καρέκλα και επειδή η μέρα ήταν ηλιόλουστη την πήρε ο ύπνος!

O κήπος της μοιάζει σαν δάσος με τα τεράστια καταπράσινα δέντρα, ενώ έχει και παιδική χαρά για να παίζει η εξάχρονη Μαρίνα της.

Ο καταπράσινος κήπος της είναι γεμάτος φυτά, δέντρα και γκαζόν και είναι πάντα περιποιημένος.

Τώρα που ο καιρός σιγά σιγά «ανοίγει», η παρουσιάστρια λατρεύει να κάθεται την ημέρα στον κήπος της με τις κόρες της και τον Μάκη Παντζόπουλο ή να μαζεύει τα λουλούδια που μοσχοβολάνε…

Όσο οι φήμες λοιπόν δίνουν και παίρνουν για την… Megαλη επιστροφή της, η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει το σπιτικό της στα Μελίσσια και δείτε δέκα απίθανες φωτογραφίες της με φόντο τον παραμυθένιο κήπο της στην παρακάτω gallery και σίγουρα θα τον ζηλέψεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved