Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Αυτοί οι δυο άνθρωποι με κάνουν να στέκομαι στα πόδια μου»
Showbiz

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Αυτοί οι δυο άνθρωποι με κάνουν να στέκομαι στα πόδια μου»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο του ως πατέρας αλλά και για το πώς βιώνει την καραντίνα.

Τι είναι αυτό που σας κρατά δυνατό στις δυσκολίες;

«Η οικογένεια μου, η γυναίκα μου και το παιδί μου. Αυτοί είναι οι δύο άνθρωποι που μου δίνουν κίνητρο, που στέκομαι στα πόδια μου, που δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πέσει».

Πώς είστε ως μπαμπάς;

«Χαζομπαμπάς! Με κάνει ό,τι θέλει πραγματικά. Μου λέει συνέχεια η γυναίκα μου ότι θα το κάνουμε κακομαθημένο. Δεν νομίζω να βγει κακομαθημένο, θα βγει καλομαθημένο. Και τέλος πάντων, γιατί να μη βγαίνουν καλομαθημένα τα παιδιά;».

Πως βιώνετε το διάστημα της καραντίνας;

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Τι να πρωτοπώ, για το ψυχολογικό κομμάτι, το πνευματικό, το υλικό; Εγώ, στην προκειμένη περίπτωση, δουλεύω και τα φέρνουμε βόλτα, αλλά υπάρχουν τόσοι άνθρωποι γύρω μας που αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στην καθημερινότητα τους και αυτό δεν μας αφήνει ανεπηρέαστους. Την καλύτερη δουλειά του κόσμου να κάνεις και να βγάζεις τα περισσότερα χρήματα, όταν όλοι γύρω σου δεν έχουν να φάνε, δεν μπορείς να χαρείς. Σίγουρα είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω όλους αυτούς τους χειρισμούς, το μπρος-πίσω».

Δηλαδή;

«Βλέπω ότι δεν υπάρχει σχέδιο και αυτό με προβληματίζει ακόμη περισσότερο, δεν μου δίνει μια ελπίδα. Μιλάω και με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης είναι ανοιχτά τα θέατρα, με όρους βέβαια. Είναι ίσως από τα μόνα μέρη που μπορείς να ελέγξεις. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς λειτουργούν με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και εδώ είναι ο ένας πάνω στον άλλον. Αυτό, λοιπόν, εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω. Ή είμαι εγώ μικρός και δεν μπορώ να το καταλάβω ή δεν ξέρω τι…».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved