Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι σε αυτή την παραγωγή»
Showbiz

Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου: «Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι σε αυτή την παραγωγή»

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε στην τηλεόραση μέσα από τη νέα μίνι σειρά του ΜΕGA «Σιωπηλός δρόμος».

Η ίδια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν ήταν συνειδητή επιλογή να απέχει τόσα χρόνια από τη μικρή οθόνη, για τον ρόλο που υποδύεται, αλλά και για το αν έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα της.

Kάνετε πολύ επιλεκτικά τηλεόραση. Ουσιαστικά σε πρωταγωνιστικό ρόλο έχουμε να σας δούμε από το «Δέκα». Πώς αισθάνεστε για την τηλεοπτική επιστροφή σας με το «Σιωπηλό δρόμο»;

Αισθάνομαι πολύ ωραία που βρίσκομαι σε αυτή την παραγωγή. Οι συντελεστές της είναι εξαιρετικοί. Αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι σε αυτή την τελευταία αναγέννηση της τηλεόρασης. Η σειρά γίνεται με απόλυτα κινηματογραφικούς όρους. Άλλωστε και ο σκηνοθέτης της είναι κινηματογραφιστής. Είναι πολύ όμορφη αίσθηση ότι συναντιέσαι με τόσους ουσιαστικούς ανθρώπους σε όλα τα επίπεδα. Ο ήχος, το make up, τα μαλλιά, τα ρούχα, τα σκηνικά, η σκηνοθεσία επιμελούνται από μια πλειάδα διαλεκτών και αξιόλογων επαγγελματιών. Οι ηθοποιοί είμαστε αγαπημένοι, Είναι μια πολύ ευτυχής συγκυρία.

Ήταν συνειδητή επιλογή σας να μην κάνετε τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια;

Ήταν κυρίως θέμα συγκυριών. Πολλοί παράγοντες έπαιξαν ρόλο σε αυτή μου την επιλογή. Σημασία έχει να σκεφτόμαστε το σήμερα. Οφείλω να αναφέρω ότι το επαγγελματικό παρόν είναι πολύ ευτυχές. Η παρούσα συγκυρία στο «Σιωπηλό δρόμο» είναι πολύ ευοίωνη, ευνοϊκή και ευχάριστη.

Μιλήστε μας για την Ιουλία Καρούζου που υποδύεστε...

Είναι η νεότερη σύζυγος του Σπύρου Καρούζου, ο δεύτερος γάμος του, με τον οποίο και έχουν ένα παιδί μαζί, τον Ορφέα. Όσον αφορά τους χαρακτήρες της σειράς, παρατηρούμε με ενδιαφέρον πώς επηρεάζονται οι προσωπικές σχέσεις των ανθρώπων, πώς αλλάζουν μέσα σε ένα πλαίσιο πολύ συγκεκριμένο μυστηρίου και αγωνίας που δημιουργείται. Μέρος της δυναμικής όλων των χαρακτήρων του «Σιωπηλού δρόμου» είναι και η Ιουλία Καρούζου.

Η οποία είναι καθηγήτρια μουσικής.

Ναι, αλλά έχει χρόνια να ασκήσει το επάγγελμα.

Υπερπροστατευτική με το γιο της και αφοσιωμένη σύζυγος, προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια της ενωμένη. Θα τα καταφέρει;

Θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, με όποιον τρόπο μπορεί.

Ποια είναι τα κοινά χαρακτηριστικά σας με την ηρωίδα;

Η υπερπροστατευτικότητά της, νομίζω, με τα παιδιά και αυτό το άνευ όρων δόσιμο χαρακτηρίζουν επίσης και εμένα.

Θα αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας της ηρωίδας στην πορεία των επεισοδίων;

Νομίζω πως όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να αλλάξουμε ακόμα και από τη μία στιγμή στην άλλη. Οι χαρακτήρες του «Σιωπηλού δρόμου» θα έχουν μικρότερες ή μεγαλύτερες μετατοπίσεις και μετακινήσεις, είπε στο 7 Μέρες ΤV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved