Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή κίνηση της κόρης του, Εύας, που είναι μία κούκλα!
Showbiz

Νίκος Χατζηνικολάου: Η τρυφερή κίνηση της κόρης του, Εύας, που είναι μία κούκλα!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για όλα του τα παιδιά όμως ως μοναχοκόρη, η Εύα είναι εκείνη που του έχει κλέψει την καρδιά! 

Η 8χρονη δεσποινίδα Χατζηνικολάου έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της στην οικογένεια και φυσικά είναι η μεγάλη αδυναμία του μπαμπά η οποία, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος ο παρουσιαστής και εκδότης, είναι από τα λίγα πλάσματα πάνω στον πλανήτη που μπορεί να τον κάνει ό,τι θέλει.

Η Εύα δεν σταματάει να τον εκπλήσσει με την καλοσύνη, την τρυφερότητα και την αγάπη που έχει, ειδικά για τα ζώα. Λατρεύει τον σκύλο της οικογένειας, όμως τα αγαπάει τόσο πολύ που σήμερα βρήκε ένα τραυματισμένο περιστέρι που αποφάσισε να το περιθάλψει.

«Το βρήκε η Εύα τραυματισμένο και πολύ τρομαγμένο! Το φροντίζει με λατρεία και ελπίζουμε ότι σε δυο-τρεις μέρες θα έχει δυναμώσει και θα μπορεί να πετάξει ξανά προς την ελευθερία!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε και στην οποία απεικονίζεται η Εύα με το τραυματισμένο πουλάκι.

Τρυφερή και πολύ προσεκτική στις κινήσεις της, η Εύα έχει αφοσιωθεί προφανώς στη φροντίδα του περιστεριού που θέλει σύντομα να δει να γίνεται καλά και να πετάει.

Η Εύα όσο μεγαλώνει τόσο πιο όμορφη γίνεται και φυσικά είναι η μεγάλη αδυναμία της οικογένειας ως... βενιαμίν!

Δείτε παρακάτω τη φωτό που ανέβασε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved