GNTM: Ερωτεύτηκε, εγκατέλειψε την Αθήνα και ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της
Showbiz

GNTM: Ερωτεύτηκε, εγκατέλειψε την Αθήνα και ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της

GNTM: Πρώην παίκτρια του ριάλιτι, άλλαξε ζωή σε λίγους μόλις μήνες - Ο γοητευτικός personan trainer και η μετακόμιση...

Μπορεί στο Star να σχεδιάζουν ήδη την επόμενη σεζόν για το GNTM, αρκετά όμως από τα πρόσωπα που πέρασαν από το ριάλιτι, εξακολουθούν να απασχολούν τα media, είτε με τις αποκαλύψεις τους για το GNTM, είτε για την πορεία και τις αλλαγές στην προσωπική τους ζωή.

Να θυμίσουμε πως φέτος η παραγωγή αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή βάζοντας στο παιχνίδι εντυπωσιακά αγόρια, έτοιμα να κατακτήσουν τον χώρο του modeling.

Στους προηγούμενους κύκλους, οι κλίκες και ο ανταγωνισμός των νεαρών γυναικών απασχόλησαν έντονα τους τηλεθεατές του Star, με αρκετούς να κάνουν λόγο για ένα σκληρό ριάλιτι.

Όπως και να χει, το σίγουρο είναι πως οι περισσότερες από τις εντυπωσιακές κοπέλες, κατάφεραν να προχωρήσουν κάνοντας μικρές αλλά και μεγάλες συνεργασίες. Για μία όμως από αυτές, οι αλλαγές που ακολούθησαν στην προσωπική της ζωή ήταν τεράστιες. Η ίδια κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στο ριάλιτι μοντέλων, ενώ αργότερα γνώρισε τον μεγάλο έρωτα με τον οποίο πλέον περνά την καθημερινότητά της στην Κύπρο.

Ο λόγος για τη νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν η οποία παραμένει αχώριστη από τον Ιωσήφ της.

«Ζηλεύει λίγο ο σύντροφός μου, αλλά με εμπιστεύεται, οπότε δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ναι, το πάμε πολύ σοβαρά. Είμαστε πολύ καλά μαζί. Δεν γνωρίζω ακόμα αν κάνω σύντομα πρόβα νυφικού», είχε εξομολογηθεί σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved