Μεσάνυχτα: Η Μπόμπα αποκαλύπτει στην Μελέτη τον λόγο που έκανε εξωσωματική
Showbiz

Μεσάνυχτα: Η Μπόμπα αποκαλύπτει στην Μελέτη τον λόγο που έκανε εξωσωματική

Αυτή την Τετάρτη 7 Απριλίου η Χριστίνα Μπόμπα φιλοξενείται στα «Μεσάνυχτα» σε μια συγκινητική εξομολόγηση στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κάνει εξωσωματική! 

Η μέλλουσα μαμά μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τον σύζυγο της, Σάκη Τανιμανίδη, έως ότου μάθουν τα χαρούμενα νέα ότι θα φέρουν στο κόσμο δίδυμα. Αποκαλύπτει τις σκέψεις της αλλά και τα συναισθήματα της όσο διάστημα το ζευγάρι προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί, αλλά και πώς άλλαξε τη ζωή τους η εγκυμοσύνη. Μεταφέρει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που κάνουν τη δίκη τους προσπάθεια, ενώ εξηγεί γιατί της αρέσει να είναι συνέχεια… έγκυος!

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Και πρόσθεσε στην Ελεονώρα Μελέτη:«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο»!

Ενώ σε νέο απόσπασμα από τα Μεσάνυχτα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day, βλέπουμε τη Χριστίνα Μπόμπα να αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να κάνει εξωσωματική!

«Ο Σάκης, να σου πω την αλήθεια, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη”… Είχε και αυτός το άγχος του, αλλά δεν έβγαζε το συναίσθημά του, για να στηρίξει εμένα ψυχολογικά. Οπότε, κάποια στιγμή στην πρώτη καραντίνα του λέω “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και ότι θα ήθελα να συμβουλευτούμε ένα γιατρό γονιμότητας”. Οπότε μιλούσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε.

Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά, απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο. Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για πολύ καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα. Και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή» δήλωσε!

Δείτε ένα νέο απόσπασμα από τα όλα όσα λέει απόψε στα Μεσάνυχτα η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved