Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της πιο όμορφη από ποτέ!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Ποζάρει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της πιο όμορφη από ποτέ!

Σε λίγες εβδομάδες η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος θα υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους και η χαρά τους δεν περιγράφεται. 

Σύντομα το ευτυχισμένο ζευγάρι θα αρχίσει να μετράει αντίστροφα για τον ερχομό του μωρού του που όπως μας αποκάλυψε προσφάτως η όμορφη ηθοποιός και επιχειρηματίας θα είναι κοριτσάκι.

Ο γιος τους, Μάξιμος στις 14 Μαρτίου έγινε τριών χρονών και φυσικά και εκείνος περιμένει με ανυπομονησία να έρθει στο σπίτι η αδελφούλα του, οπότε θα αλλάξουν και πάλι τα πάντα στη ζωή τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν παντρευτεί στις 6 Οκτωβρίου του 2018 σε τελετή στη Μύκονο ενώ είχε προηγηθεί και πολιτικός γάμος στην ιδιαίτερη πατρίδα εκείνης, το Γύθειο, λίγο πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Πλέον τόσο η όμορφη ηθοποιός όσο και ο γνωστός επιχειρηματίας αρχίζουν να μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό της πριγκίπισσάς τους, την οποία σκοπεύουν να υποδεχτούν με τον πλέον όμορφο τρόπο. Άλλωστε, όπως αποκάλυψε και η Αθηνά Οικονομάκου, το δωμάτιό της είναι έτοιμο ενώ και ο μικρός Μάξιμος ανυπομονεί για τη στιγμή που θα δει για πρώτη φορά την αδελφούλα του.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί λοιπόν η ευτυχία της οικογένειας, η Αθηνά Οικονομάκου η οποία, ως γνωστόν, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media ανέβασε ακόμα μία υπέροχη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και φυσικά αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια, η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο μετά το τέλος της φωτογράφησης της νέας κολεξιόν της που έγινε σε ένα υπέροχο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα. Δείτε τη φωτό παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved