Survivor: Πάνος Καλίδης: Δεν θα πιστεύετε τι κατοικίδιο έχει και μάλιστα... ελεύθερο μέσα στο σπίτι!
Showbiz

Survivor: Πάνος Καλίδης: Δεν θα πιστεύετε τι κατοικίδιο έχει και μάλιστα... ελεύθερο μέσα στο σπίτι!

Survivor: Ο Πάνος Καλίδης αυτόν τον καιρό προσπαθεί να χαρίσει στα παιδιά του και τη γυναίκα του τον χαμένο χρόνο που πέρασε μακριά τους, αφού βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο για το παιχνίδι επιβίωσης. 

Περνάει λοιπόν πολύ χρόνο οικογενειακά, φροντίζοντας φυσικά κάθε μέλος της μιας και του είχαν λείψει πολύ.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος, αν και επέστρεψε στην Ελλάδα, παραμένει εκτός μουσικών σκηνών και στούντιο ηχογράφησης λόγω κορονοϊού, θέλει να ξεκουραστεί αλλά σίγουρα έχει επιστρέψει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Αφιερώνει τον χρόνο του στα τρία παιδάκια του που του έλειψαν τόσο πολύ και φυσικά στη γυναίκα του Λεάννα Μάρκογλου.

Υπάρχει όμως και άλλο μέλος στην οικογένεια που το γνωρίζουν μόνο οι πολύ οικείοι της οικογένειας.

Πρόκειται για το κατοικίδιο της οικογένειας που όμως δεν είναι ούτε σκύλος ούτε γάτα, όπως συνηθίζεται στα περισσότερα ελληνικά νοικοκυριά.

Ο Πάνος Καλίδης λοιπόν έχει ως κατοικίδιό του ένα μικρό παπαγαλάκι. Και θα σκεφτεί κανείς ότι και αυτό είναι αρκετά συνηθισμένο. Το... ασυνήθιστο στην περίπτωση της οικογένειας είναι ότι το παπαγαλάκι είναι ελεύθερο μέσα στο σπίτι και ανεβαίνει στον ώμο του τραγουδιστή, κρατώντας του συντροφιά. Μάλιστα, το παπαγαλάκι έχει και όνομα. Είναι ο γλυκύτατος Τσίρος, προφανώς λόγω του μεγέθους του.

Πάντως ο Πάνος Καλίδης δείχνει να απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει μαζί του. Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο τραγουδιστής όση ώρα περιμένει να μαγειρευτεί το... θρυλικό του φακόρυζο που έδειξε βήμα βήμα, παίζει με τον χαριτωμένο Τσίρο ο οποίος δείχνει να έχει όρεξη για... ζαβολιές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved