Αθηνά Οικονομάκου: «Ούτε την ψώνισα ούτε έχω κόντρες με την Ευδοκία Ρουμελιώτη»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Ούτε την ψώνισα ούτε έχω κόντρες με την Ευδοκία Ρουμελιώτη»

Αναμφισβήτητα είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα της φετινής σεζόν! Και αυτό γιατί; Γιατί, απ΄ ότι όλα δείχνουν, και αυτή η χρονιά θα είναι η χρονιά της. Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για το σήριαλ που σπάει τα νούμερα τηλεθέασης «Ζωή της άλλης», τα ατού και τα μειονεκτήματα της περούκας που φοράει στο σίριαλ και απαντάει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να… σφάζεται με τη συμπρωταγωνίστριά της, Ευδοκία Ρουμελιώτη.




Πώς αντιμετωπίζει η Αθηνά Οικονομάκου το ρεκόρ τηλεθέασης της «Ζωής της άλλης»;
«Δεν μπορώ να σου πω ότι τη βιώνω στο πετσί μου την επιτυχία. Λόγω... περούκας! Δεν την εισπράττω αυτή την επιτυχία καθημερινά, γιατί χωρίς την περούκα δεν με αναγνωρίζει ο κόσμος», λέει χαρακτηριστικά ενώ συνεχίζει διευκρινίζοντας πως δεν την ενοχλεί το ότι δεν την αναγνωρίζουν «Το να με αναγνωρίζουν στον δρόμο με βγάζει από τα νερά μου και με κομπλάρει λιγάκι, οπότε έτσι εξακολουθώ να κινούμαι όπως θέλω, χωρίς να υπάρχει το άγχος ότι οι άλλοι με γνωρίζουν. Εξακολουθώ να νιώθω ελεύθερη. Από την άλλη μεριά, βέβαια, είναι πολύ γλυκό να ξέρει ο άλλος ποια είσαι και να έρθει και να σου πει λόγια αγάπης.» Η Αθηνά Οικονομάκου πιστεύει πως η πρωτιά είναι εθισμός καθώς και ότι ένας καλλιτέχνης κάποια στιγμή ίσως γίνει αναλώσιμος γι΄ αυτό πρέπει να πατάει στα πόδια του και όχι να ονειροβατεί.



Όσο για όσους την κατηγορούν ότι έχει ψωνιστεί η ηθοποιός απαντάει: «Απέναντι σε όλα αυτά, πραγματικά δεν έχω να πω τίποτα. Τι να σου πω δηλαδή; Ολα αυτά είναι αστεία. Κατ’ αρχάς είναι τιμή μου που συμμετέχω σε αυτήν τη δουλειά, οπότε είμαι και κανονική... εργάτρια, δεν γκρινιάζω για τίποτα, δεν βαρυγκωμάω, απλώς φροντίζω να κάνω όσο καλύτερα μπορώ τη δουλειά μου.»




Ενώ για το αν θεωρεί την Ευδοκία Ρουμελιώτη εχθρό και αν την ανταγωνίζεται, δηλώνει: «Η σχέση μου με την Ευδοκία δεν είναι απλώς άριστες... Την Ευδοκία την θεωρώ πια αδελφική μου φίλη. Και όσο για τον ανταγωνισμό, τι να ανταγωνιστώ βρε παιδιά; Η Ευδοκία είναι δέκα ολόκληρα χρόνια παραπάνω από μένα στον χώρο, είναι μεγαλύτερο όνομα, ο ρόλος της «Ελπίδας» επίσης σημειώνει τεράστια επιτυχία, οπότε δεν υπάρχει κάτι που να έχουμε να χωρίσουμε μεταξύ μας.» πηγή: TV έθνος
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved