Βανδή: Η αποκάλυψη για το επόμενο J2US και τι της έχει λείψει πάρα πολύ στην καραντίνα!
Showbiz

Βανδή: Η αποκάλυψη για το επόμενο J2US και τι της έχει λείψει πάρα πολύ στην καραντίνα!

Η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει πολλά πράγματα για το άμεσο μέλλον με την ίδια να αποκαλύπτει όσα πρόκειται να δούμε σύντομα αλλά και στο εγγύς μέλλον τηλεοπτικά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια μίλησε στον Τάσο Ριζόπουλο και στον ραδιοφωνικό σταθμό Κοσμοράδιο 95,1 για τη συνεργασία της δισκογραφικά με τον Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο παραδέχτηκε ότι φλέρταραν μουσικά για αρκετά χρόνια.

Η ίδια δήλωσε ότι είναι πολύ περήφανη για τη νέα της δουλειά. Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μελλοντική συνεργασία της με την Άννα Βίσση για την οποία είπε ότι μπορεί να μην ξέρει πότε ακριβώς θα γίνει λόγω της ρευστότητας της κατάστασης όμως διαβεβαίωσε ότι θα συμβεί γιατί το θέλουν πολύ και οι δύο.

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε επίσης ότι αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε γυρίσματα για την εκπομπή της My Greece, ενώ τόνισε πως επόμενος σταθμός της εκπομπής θα είναι η Αίγινα στην οποία θα περιηγηθεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη ο οποίος διαθέτει σπίτι στο νησί και περνάει πολύ χρόνο μαζί.

Από τους επόμενους προορισμούς της με την εκπομπή θα είναι η Καρδίτσα με την Έλενα Παπαρίζου αλλά και η Μάνη με τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Η τραγουδίστρια επίσης αποκάλυψε πως όταν και εφόσον την επόμενη σεζόν γίνει το J2US εκείνη θα είναι και πάλι στην κριτική επιτροπή του λαμπερού σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης.

Όσο για τα πράγματα που της έχουν λείψει μέσα στην καραντίνα λόγω κορονοϊού, η Δέσποινα Βανδή είπε ότι της έχουν λείψει οι αγκαλιές και οι παρέες που τραγουδούν και περνούν καλά αλλά και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Ακούστε παρακάτω όλα όσα είπε η τραγουδίστρια για τα μελλοντικά της σχέδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved