Ερωτευμένη η Ιωάννα Μαλέσκου; Οι ατάκες στο instagram
Showbiz

Ερωτευμένη η Ιωάννα Μαλέσκου; Οι ατάκες στο instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι συχνές αναρτήσεις, η αλλαγή στην ψυχολογία της και οι ατάκες, όλο νόημα!

Φέτος είναι η χρονιά της, καθώς διανύει μια περίοδο αλλαγών, τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η νέα παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, ενώ μέχρι στιγμής δείχνει να τα πηγαίνει μια χαρά, από τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.

Πρόσφατα μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε τις νέες της δηλώσεις στην κάμερα, όπου και ρωτήθηκε για το εάν τελικά ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό, όπως και είχε ακουστεί.

«Δεν έχω κάτι επίσημο να μοιραστώ με τον κόσμο. Αλλά πίστεψέ με όταν θα γίνει θα το καταλάβετε. Ο επαγγελματισμός υπάρχει, η καλή διάθεση υπάρχει. Αν γίνει και ένα καλό κράμα με ωραίες συνθήκες εκ νέου, τότε σίγουρα ανανεώνονται συνεργασίες», παραδέχτηκε.

Για την προσωπική της ζωή, οι λεπτομέρειες που γνωρίζουμε είναι ελάχιστες. Η όμορφη Ιωάννα ζει σε νέο σπίτι, αφού μετακόμισε πρόσφατα στην Αθήνα, ενώ τα δημοσιεύματα κατά καιρούς, θα της... χρεώσουν και κάποιον νέο σύντροφο.

Όσο για την ίδια, η Ιωάννα μάλλον περνά μια χαρά, αφού το τελευταίο διάστημα οι λεζάντες της στο instagram μαρτυρούν πολλά...

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες αλλά και τις λεζάντες της παρουσιάστρια στο instagram...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved